ŠTA DONOSI DIREKTAN HOD PLUTONA KROZ JARCA ? ŠTA DONOSI DIREKTAN HOD PLUTONA KROZ JARCA ?
Mala, ali snažna planeta Pluton, planeta istine i transformacije, kreće direktnim hodom kroz znak Jarca, 30. septembra 2018. Sama ova činjenica već zvuči intenzivno,... ŠTA DONOSI DIREKTAN HOD PLUTONA KROZ JARCA ?
Mala, ali snažna planeta Pluton, planeta istine i transformacije, kreće direktnim hodom kroz znak Jarca, 30. septembra 2018. Sama ova činjenica već zvuči intenzivno, zar ne ? E pa i jeste upravo tako. Kada Pluton krene direktno, sve naše najdublje želje i tajne izbiće na površinu kako bi ih postali svesni i radili na njihovom ostvarenju.
Dok je ova planeta bila retrogradna, bili smo više skloni da se okrenemo sebi, svojim preispitivanjima i da svoje najdublje želje i strahove, potisnemo duboko u sebe. Znači, Plutonov direktan hod predstavlja zeleno svetlo za suočavanjem sa najmračnijim delovima sebe, ali i onih osoba na koje smo neposredno upućeni.
Sve ovo nije ništa negativno već treba da se prihvati kao način na koji istina može da izađe na svetlo dana kako bi se razrešila mnoga pitanja. Ovo funkcioniše kao katalizator, kako na ličnom tako i na globalnom nivou. Svi možemo da očekujemo da će nam Plutonove moći transformisati živote na ovaj ili onaj način.
Ako ste za vreme Plutonovog retro hoda preispitivali neki važan odnos ili neku drugu oblast života, sada je vreme da prestanete da razmišljate o pravljenju promena i da zaista preduzmete neku akciju.
Budite iskreni prema sebi, ali i prema drugima i krenite iz mraka prema svetlosti.
Autor: Ivana Živanić
  • Aleksandar Savić

    August 27, 2020 #1 Author

    Bravo. Malo njih zapravo shvata ezoterijski esenciju plutona.. Kao što je Uran svetlo munje da se u mraku i crvinjaku vidi ko je ko. Pluton je dublja istina u nama.. Komentar napisao pluton sunce uran konjuk. Trenutno trigon Pluton.. Ha ha ha aca

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *