O nama

Shine magazin je portal namenjen ŽENI u svim sferama. Ženi preduzetnici, ženi – mami. Brinemo o zdravlju žene i porodice i o nezi i lepoti savremene žene.

Vodimo vas kroz najlepše predele Srbije u cilju promocije i okretanju ka turizmu u Srbiji. Propagiramo sva lepa i poželjna mesta za odmor u Srbiji. Delimo motivacione i inspirativne tekstove sa vama koji vam zaista mogu pomoći i dati vam potrebnu želju i volju za napredak.

Tu je i posebna katergorija TABU za posebne čitaoce, sa osetljivim temama : osobe sa invaliditetom, žene sa karcinomom i nasilje u svim oblicima. Smatramo da se osobe koje su u ovim kategorijama na žalost nalaze na marginama našeg društva. Želimo da ovim temama dopremo do što više ljudi.

Plan nam je da dođemo do štampanog izdanja i da na taj način budemo bliži našim čitaocima.

Shine magazin je ostvario divnu saradnju sa udruženjem Žena uz ženu u cilju humanitarnih predavanja iz oblasti Nlp-a i pisanja. Takođe i kroz organizovanje i promociju knjige osnivača ovog udruženja, Ane Dornik „Ti si ta“, ponovo u humanitarne svrhe.

Lidija Shinemagazin

Trenutno radimo na edukaciji žena kroz niz predavanja na temu „Moderno poslovanje“ i pomažemo ženama preduzetnicama, kao i onima koje žele da uđu u preduzetničke vode, da svoj biznis postave na noge i da ga podignu na jedan viši nivo. Što se edukacije žena tiče tu je i radionica „Pisanjem do cilja“ na kojoj vas učimo kako najbolje da prodate svoj proizvod kroz „pričanje priče“ (pisanjem) i učimo vas tajnama savršenog javnog nastupa.

Youtube emisija „Zasijaj uz Shine“ ima za cilj promovisanje pravih vrednosti u svakom smislu te reči, pa u te svrhe i vodimo razgovore sa poznatim ličnostima sa naše javne scene.

Ako želite da volontirate kroz pisanje na našem portalu javite nam se putem mejla redakcija@shinemagazin.com  Svi volonteri imaju dosta benefita, uz to i bespatne radionice i predavanja.

Ako želite kvalitetne tekstove o vašem poslovanju, kvalitetnu i profesionalnu reklamu javite nam se putem mejla marketing@shinemagazin.com