PUN MESEC- POZIV DA PREVAZIĐETE SVOJE STRAHOVE

Dve prilično značajne karakteristike koje nam nosi ovaj pun mesec, svakako se odnose na konjukciju Meseca i Hirona u Ovnu i T-kvadrat koji čine Sunce i Mesec u svojoj opoziciji sa Saturnom u Jarcu. Sunce i Mesec takođe prave blizak aspekt sa Uranom u Biku . Ove pozicije naglašavaju težinu perioda kroz koji trenutno prolazimo.
Kako izazovan period traje već neko vreme, svi smo intenzivno uključeni u transformacioni ciklus koji je počeo još tokom leta i sad je već u svom punom zamahu. Zvezde nam trenutno ne pokazuju nikakav nagoveštaj kakav će biti krajnji ishod, iako su i Saturn i Uran osnaženi tokom ovog punog Meseca i ukazuju da će se bilo koja rasprava ili konflikti, a koji vode krajnjem razrešenju situacije, čak i intenzivirati tokom narednih nedelja.
Što se tiče uticaja na naša lična dešavanja, poželjno je da obratimo pažnju na ove kosmičke pokazatelje.
Gde u vašem trenutnom procesu odlučivanja, osećate neki unutrašnji konflikt ? Takođe, možete se dvoumiti koji faktor da uzmete u obzir, intuiciju ili listu praktičnih smernica koje vam pomažu da se održite na svom putu ? Kako je u čitav ovaj miks, Hiron dosta umešan, zapravo i postoji realna mogućnost oklevanja usled nedostatka poverenja u sebe. Potrebno je obratiti pažnju u kom smeru nas vode naši strahovi. Prednost je i to što možemo pronaći blagodeti razumevanja za našu ličnu, unutrašnju integraciju svih ostataka neke traume koja nas je davno povredila i učinila ranjivim.
Pozicija Marsa i njegova blizina Saturnu, govori nam da će stvari koje želimo da odradimo, biti teško zaista i odraditi. Oprezno razmatramo ono čemu se nadamo. Tokom čitavog leta bili smo u procesu pokušaja da shvatimo našu pravu motivaciju u onome što želimo da postignemo i tek sada krećemo polako da se aktiviramo.
Važno je u ovom vremenu ostati fleksibilan i prilagoditi se ovim promenljivim uslovima. Pokušajte da idete sa tokom dešavanja i da se uklopite u njih bezbolno. Radeći stvari malo drugačije nego do sada, možete da olakšate život i sebi i drugima oko vas. Ipak, ne idite predaleko ni u ovome inače će te sve morati ispočetka.
Autor: Ivana Živanić

1 Komentar

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu?

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu? Leto...

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...