Jesenji outfit Jesenji outfit
Jesen nam donosi pregršt ideja i modnih kombinacija sa kojima možemo da se igramo. Jedno je sigurno, pustite mašti na volju i uživajte u... Jesenji outfit

Jesen nam donosi pregršt ideja i modnih kombinacija sa kojima možemo da se igramo. Jedno je sigurno, pustite mašti na volju i uživajte u kreiranju svog savršenog outfita.

Famerice i košulja

Kombinacija koja je uvek poželjna, pa i ove nadolazeće jeseni. Omiljenu košulju možete ukombinovati sa farmericama i tako postići casual stil, elegantniju varijantu ili pak poslovni izgled. Izbor je na vama.

Pletene haljine

Za dame koje žele da izgledaju lepo i elegantno. Svaki komad ovakve haljine možete nositi na svoj način i prilagoditi ih prilici koja vam odgovara. Boje je najbolje da birate u skladu sa svojim tenom. Možete ih uskladiti sa jaknom, torbom…

Džemperi

Džemperi su ono sa čim sigurno nećete pogrešiti. Možete ih nositi na pantalone, farmerice, suknje… Samo pazite da pažljivo ukombinujete materijal, kao i dezen. Jedan džemper možete nositi u više odevnih kombinacija i tako biti u sportskoj varijanti, elegantnoj, zatim sportskoj eleganciji ili poslovnom stilu.

Odelo

Odelo može biti klasično ili ono koje ste vi ukombinovali, recimo od famerica i lepe košulje. Sa elegantnim mantilom i lepom obućom. Mi preferiramo vedrije boje, jer je u jesen svakako sve zagasito. Zato mi sijamo.

Kraći i duži mantili, jaknice, kaputi…

Ceo stajling upotpunite nekim divnim kaputom, mantilom,kraćom ili dužom jaknom. Daćete jednu sofisticiranu notu svom izgledu pravim izborom ovog odevnog komada.

Autor: Lidija Gajić, glavna urednica

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *