Top 3 poslovne kombinacije Top 3 poslovne kombinacije
Poslovni stil oblačenja je u poslednje vreme u žiži svih poznatih fotoaparata širom sveta. Od svilenih košulja, dubokih pantalona pa sve do kompleta sakoa... Top 3 poslovne kombinacije

Poslovni stil oblačenja je u poslednje vreme u žiži svih poznatih fotoaparata širom sveta. Od svilenih košulja, dubokih pantalona pa sve do kompleta sakoa i elegantnih pantalona.

Izdvajamo 3 najbolja stila oblačenja koji pored sofisticiranog stila mogu biti primenjivi 24/7. Od udobnosti svog doma pa sve do odlaska na kafu i posao.

1.Poslovna odela

Poslovna odela plus štikle učiniće da svaka žena izgleda privlačno i ženstveno. Ako birate pantalone, obratite pažnju da izaberete kroj i model čija je dužina do članaka, jer će visoke potpetice svakako vizuelno učiniti da noge izgledaju duže.

2.Suknje do kolena

Suknje su jedan od načina da u poslovnoj garderobi izgledate veoma otmeno i elegantno. Neutralne boje jesu dobro rešenje, ali nemojte se plašiti ni izbora modela jarkih, pastelnih boja.

3.Pomešani kroj

Istaknite se i obucite upadljivije i nekovencionalnije krojeve. Baš takve modele odeće biraju svetski poznate biznis dame kako bi se razlikovale i izdvojile iz mase. Asimetrične pantalone i suknje učiniće vas modnom ikonom današnjice.

Autor: Rebeka Brošćanc

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *