DŽEMPERI KOJE ĆETE OBOŽAVATI OVE JESENI DŽEMPERI KOJE ĆETE OBOŽAVATI OVE JESENI
Prvi septembarski dani obično su asocijacija na kišu i svežije vreme, a pri tom najavljuju i jesen koja je ispred nas. Osim nove sezone,... DŽEMPERI KOJE ĆETE OBOŽAVATI OVE JESENI

Prvi septembarski dani obično su asocijacija na kišu i svežije vreme, a pri tom najavljuju i jesen koja je ispred nas. Osim nove sezone, novih izazova i novih komada gardarobe, koji će obogatiti našu svakodnevicu i u prvim jesenjim danima stvoriti novi početak, jesen donosi i velike promene unutar naših ormara. Nova odeća zameniće prozračne letne modele sa toplijim komadima i zagasitom paletom boja, a jedan od prvih jesenjih favorita koji ćemo dodati na police svojih ormara bez sumnje su topli i udobni džemperi.

Kao jedan od ključnih komada unutar svake jesenje garderobe, džemperi mogu da se nađu baš u svakoj kombinaciji ove sezone. Od luksuznih high end go pa do pristupačnih high street brendova, prvi jesenji trendovi doneli su raskoš novih aktuelnosti, ali su nas istovremeno vratili i onim poznatim i najdražim klasicima među kojima može da se nađe i nekoliko ključnih modela urbanog kroja. Od cosy kardigana do oversized džempera i tankog, rebrastog dezena, baš svi ključni modeli biće aktuelni ove jeseni.

U neutralnim bojama, sa tek nekoliko zagasitih i pastelnih nijansi dodatih paleti, prvi modeli za novu jesenju sezonu ne donose iznenađenje, neočekivane trendove ni odstupanje od poznatog već upravo one klasične i jednostavne modele u osveženom izdanju koji će se istaknuti kao savršeni početak i kraj svakog jesenjeg outfita. U spoju sa ženstvenim suknjama ili omiljenim modelom farmerki, džemper je sve što vam treba za jednostavni jesenji look u kom ćete izgledati odlično i osećati se još bolje.

Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *