Šta radite – Biljana Mijatov (preduzetnica) Šta radite – Biljana Mijatov (preduzetnica)
Biljana Mijatov, mlada preduzetnica i dizajner predivnih planera, za našu rubriku otkriva ŠTA ČITA? SLUŠA? ŠTA GLEDA? ČITAM? “Oduvek sam volela da čitam. Sećam... Šta radite – Biljana Mijatov (preduzetnica)

Biljana Mijatov, mlada preduzetnica i dizajner predivnih planera, za našu rubriku otkriva ŠTA ČITA? SLUŠA? ŠTA GLEDA?

ČITAM?

“Oduvek sam volela da čitam. Sećam se da sam se u osnovnoj školi takmičila sa drugaricom koja će imati više pročitanih knjiga. Vremenom kako sam odrastala i kako su počele veće obaveze sve sam manje vremena imala za čitanje. Međutim kako moj posao zahteva konstantno učenje, tu naviku za čitanjem sam polako vratila. Trenutno čitam: “Ključ za uspeh” Dejvid Alen i preporučila bih svima koji žele da rade na svojim organizacionim veštinama”.

biljana-mijatov

SLUŠAM?

“Muziku obožavam, ona me pokreće, ona me inspiriše i daje motivaciju i najviše volim da slušam dok radim opuštajuću muziku sa zvucima talasa pa tako imam osećaj kao da sam negde na plaži umesto u svojoj kancelariji”.

biljana-mijatov

GLEDAM?

“U slobodno vreme najviše volim da se opustam uz serije i prošle nedelje sam završila gledanje jedne baš zanimljive u pitanju je “Workin’ Moms” koja prati četiri žene koje pokušavaju da usklade roditeljstvo i karijeru. Imam i sjajnu preporuku za dokumentarac koji će vas prodrmati a to je “The secret”.

Biljana Mijatov, preduzetnica

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *