Šoping vodič za Black Friday – iskoristite najbolja sniženja uz ove savete za kupovinu

Vreme je za najveći šoping u godini – Crni petak nam se bliži! 

Da li ste već napravile plan šta ćete i gde kupiti? SIgurno vas, kao i uvek, sve privlači, a popusti koje očekujete mame da nabavite sve potrebno i nepotrebno!

Veliki popusti za Black Friday zaista čine teškim da se odlučimo šta je ono čemu ćemo ove godine dati prioritet i nabaviti sa punim zadovoljstvom!

Imamo dobre vesti za vas. Kako je dobra priprema pola uspeha u svemu, mislimo da se to odnosi i na šoping, pa vam u nastavku teksta dajemo provereno dobre savete uz koje ćete iskoristiti sniženja za Black Friday na najpametniji način.

U nastavku teksta očekuju vas odlični trikovi za pametnu kupovinu za Crni petak iz koje ćete izaći zadovoljne!

Napravite spisak potrebnih stvari i uđite spremne u Crni petak

Ako znate šta vam je istinski potrebno, neće vam se desiti da kupite nepotrebno! Toliko je jednostavno, samo ga se treba pridržavati.

Pre svega, napravite spisak stvari koje ste svakako planirali da nabavite u skorijem periodu. Ovo je ključan element za pametan šoping – nećete kupovati jer je Black Friday, nego će Crni petak raditi u vašoj sluzbi i omogućiti vam da po nižoj ceni kupite ono što ste svakako htele da nabavite.

Kada napravite spisak potrepština i željenih stvari, prioritizujte ih.

Da li je važnije prvo nabaviti laptop ili jesenje čizme? Frižider ili nove peškire?

Mozda nećete moći da se odlučite, ali i za to imamo resenje – prioritizujte po uštedi, umesto po želji. Verovatno ćete na frižideru tokom sniženja uštedeti znacajno više nego na peškirima, pa možete da ih nabavite i posle Crnog petka, a ovaj datum rezervišite za veće ulaganje, pa samim tim i značajniju uštedu.

Informišite se o akcijama pa odaberite gde ćete provesti Black Friday

Nemojte sve da prepuštate slučaju, nego istražite gde će biti kakve akcije i sniženja i gde je, u odnosu na vašu listu prioriteta, najpametnije da provedete ovaj dan.

Najpametniji izbor uglavnom je tržni centar, jer vam pruža mogućnost da na jednom mestu pronađete sve, posebno kada u svom sklopu ima i prodavnice stvari za kuću, kao i bele tehnike i elektronike, a ne samo prodavnice garderobe.

Ovo vam daje mogućnost da uživo poredite cene u drugačijim prodavnicama, ali i da uštedite vreme, te umesto ceo dan provedete na putu od jedne do druge prodavnice, sve pronađete na jednom mestu.

Informisite se o tome ko nudi najbolje akcije i sigurno ćete doneti pravu odluku!

Iskoristite Crni petak za kupovinu vrednih stvari

Radije odaberite da nabavite jedan, ali vredan predmet, nego sijaset sitnica, koje su uglavnom vrlo brzo potrošne i na dugoročno vam se neće isplatiti. Samo tako će u vašim ličnim finansijama ovo zaista biti osetna ušteda. Sve drugo je samo trošak.

Dakle, ako želite da nabavite novi pametni telefon, laptop, određenu belu tehniku, komad nameštaja, ili pametne gedžete – sada je pravi trenutak, jer su akcijske cene ovih stvari izuzetno isplative za svakog potrošača!

Razmislite o tome da za Crni petak kupite i novogodišnje poklone

Crni petak je najava prazničnih sniženja, a obično nudi mnogo bolje cene od onih koje slede u decembru. Krajem novembra bi već trebalo da znate kome želite da kupite poklone, pa zašto to ne biste i učinili l? U jednom danu i po mnogo povoljnijim cenama!

Ako Black Friday provedete u trznom centru, sigurno ćete tu pronaći ponešto za svakoga od dragih ljudi! Poklone birajte u radosti i sigurno ćete postići željeno oduševljenje kod osobe kojoj ste namenili poseban dar!

prodavnica-garderobe-popusti

Prijavite se na newsletter-e omiljenih prodavnica i tržnih centara

Budite prve obaveštene o tome kakva će sniženja obeležiti ovaj dan! 

Umesto da danima pred Crni petak proveravate online platforme brendova i tržnih centara u kojima planirate da kupujete, olakšajte sebi tako što ćete se prijaviti na njihove newslettere i zapratiti ih na društvenim mrežama. Tako ćete biti u toku sa svim vestima i novostima iz prodavnica, a prve imati i uvid u akcijske cene za Crni petak!

Spremite se da odete u prodavnice što ranije

Niste jedine koje se raduju Black Friday sniženjima! 

Velike gužve, redovi pred kabinama i kasama su tipični za Black Friday. Pritom, petak je pa će svi zaposleni stići tek nakon posla i kreirati špic u šopingu koji sigurno želite da izbegnete!

Isplanirajte da što ranije odete u kupovinu i umanjite šansu da upadnete u gužvu, već ovu kupovinu provedete na zabavan način i učinite je pravim zadovoljstvom. Šoping to i treba da bude – čisti užitak!

Pa, jeste li spremne za kupovinu godine? Šta je sve na vašoj wish listi za kupovinu i koje ste prodavnice izabrale?

Uživajte u Crnom petku više nego ikada do sada i sigurno ćete se kući vratiti sa sjajnim ulovima! Lepo se provedite kupujući i dogovorite sa osobom sa kojom inače volite da idete u šoping da zajedno proslavite ovaj praznik popusta!

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....