Originalni novogodišnji pokloni za svačiji džep

Ne postoji osoba koja ne voli Novu godinu i sve čari koje ona sa sobom nosi. Momenti kada sa svojim najmilijima kitimo jelku, pravimo novogodišnje kolačiće, gledamo omiljene filmove ušuškani u toplini svoga doma. To su momenti koje pamtimo i koji zauvek ostaju u našem sećanju.

Pokloni su sastavni deo praznične atmosfere kao znak pažnje onih do kojih nam je stalo. Tu su da pokažu koliko ih volimo i cenimo i  da ih podsetimo da svi uobičajeni dani, a posebno oni praznični ne bi imali smisla bez njih.

Ove godine smo odlučili da vam damo predloge ekonomičnih, ali pre svega originalnih Novogodišnjih poklona kao podsetnik da uz malo mašte i kreativnosti možete “rastopiti”srca svojih najmilijih.

poklon-za-nju-nova-godina

POKLON ZA NJU – TEGLICA SA ROMANTIČNIM I SLATKIM PORUKAMA

Najbolji način da svojoj lepšoj polovini pokažete da na nju mislite svih 365 dana u godini. Teglica sa romantičnim i slatkim porukama je pravo rešenje da voljenoj osobi poklonite nešto originalno, naročito u koliko niste u mogućnosti da izdvojite veću količinu novca za poklon. Napišite voljenoj osobi da svakog jutra uzima po jednu porukicu iz tegle koja će joj sigurno vratiti osmeh na lice.

POKLON ZA NJEGALJUBAVNO PISMO ALI NEUOBIČAJENO

Ljubavno pismo, ali neuobičajeno. Pisma su možda prevaziđena, ali ako u pismo stavite i karte za bitnu utakmicu njegovog omiljenog kluba to već poprima sasvim drugu dimenziju. Romantika sa tribina.

poklon-za-prijatelje-nova-godina

POKLON ZA PRIJATELJEKARTE ZA BIOSKOP

Mnogobrojne manifestacije uoči Nove Godine nude nam mogućnost da se dobro zabavimo. Ono što će se sigurno dopasti vašim prijateljima su karte za bioskop, pozorište ili koncert koji bi sigurno želeli da posete. Obradujte ih ulaznicom na poklon i zabava može da počne!

poklon-za-mamu-nova-godina

POKLON ZA MAMUPERSONALIZOVANI UKRASI ZA JELKU

Ručni radovi, suveniri, razglednice izazivaju najprijatnije emocije. Deca i odrasli unapred planiraju šta pokloniti  mami za Novogodišnje praznike. Ručno izrađen poklon uvek je zadovoljstvo primiti, posebno od dece.

Personalizovani ukras za jelku sa porodičnom fotografijom svaku mamu će ganuti duboko u srce.

poklon-za-tatu-nova-godina

POKLON ZA TATUBOCA VINA U ORIGINALNOM PAKOVANJU

Tate su naši super heroji zar ne? Kao što nam je mama važna, tako ni tata nije izuzetak, i oni svakako zaslužuju ljubav i poštovanje za sav njihov trud. Boca dobrog vina u originalnom pakovanju  uvek će ga asocirati na vas. Bitno je samo da ne pretera pa čak i kada je Nova Godina u pitanju!

poklon-za-cerku-nova-godina

POKLON ZA ĆERKUNJEN PRVI DNEVNIK

Biti mama devojčice jeste zahtevno, ali prelepo iskustvo! Vaša mezimica je brzo porasla, već je postala pravi devojčurak i spemna je da u svoj prvi dnevnik zabeleži i sačuva svoje tajne kojih će se rado prisećati kada poraste. Obradujte je jednim ovakvim poklonom i vaša princeza će se sigurno na trenutak osetiti  bitnom i velikom.

poklon-za-baku-nova-godina

POKLON ZA BAKUKORPA PUNA VITAMINA

Pored roditelja baka ima posebnu ulogu u našem životu. Dok smo bili mali ona je ta koja je brinula o nama, a sada je došao red na nas da joj svojim malim znacima pažnje ulepšamo svakodnevnicu.

Sezona je gripa i prehlada pa svojoj baki poklonite korpu sa prirodnim izvorima vitamina (voćem). Sami iskombinujte “paketić” od jabuka, mandarina, pomorandži limuna,djumbira… i tako joj  pokažite da brinete za njeno zdravlje u svakom trenutku.

poklon-za-deku-nova-godina

POKLON ZA DEKUŠAHOVSKA TABLA

Šahovska tabla je poklon koji će svakog deku obradovati. Oni su uvek tu za svoje unuke i posebno mesto u njegovom  srcu rezervisano je baš za njih.

Dok svoju partiju šaha igra sa svojim prijateljima i povlači nove poteze sigurno će uvek misliti na vas.

Nemojte čekati poslednji trenutak da sami napravite ili kupite neke od ovih originalnih poklona. Nova Godina kuca na naša vrata, zato pustite mašti na volju i krenite u akciju!

Autor: Maja Mijatović

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...