NOĆNA MORA

Dok kroz život prolazite nemotivisani, čini vam se da ste zarobljeni u noćnoj mori iz koje ne možete da se probudite. Međutim, nikome nije suđeno da živi u siromaštvu i brigama. Ono što učinite danas, može vam otvoriti nove puteve ka uspehu. Umesto što patite i osećate se loše ili možda čak inferiorno, usmerite energiju ka nečem konstruktivnom. Tek kada uložite svaki atom svoje snage možete postati sve ono što želite. Dok trošite vreme na ono što ne možete, kroz prste vam isklizne ono što možete.

 

Zato ne dozvolite da vam bilo šta skrene pažnju sa cilja. Nemojte trošiti vreme na misli zbog kojih se osećate loše. Otkrijte vašu unutrašnju kreativnu moć kako bi izrazili vaše prirodne sposobnosti, veštine i talente. Poput iskusnog krojača skrojite život po vašoj meri. Jer na koncu vi ga živite, a ne neko drugi.

Niko vam ne može oduzeti san osim vas samih. Vaša želja mora biti veća od svih negativnih komentara na koje ćete naići. Vaša odlučnost treba biti jača od svih: ne mogu, neću, nisam dobar/ra u tome.

 

 

Uspeh se ne postiže preko noći, ali kada zakoračite prema njemu čitava vasiona se udruži da vam pomogne. Stav pobednika gradi se verom u sebe i lične sposobnosti. Oslobodite sjaj koji je u vama i okružite se životnim bogatstvima jer ste Vi predivni i jedinstveni potrebni svetu upravo takvi. Vaše ideje su gorivo koje pokreće vas i vašu okolinu. Vi ucrtavate put drugima koji imaju slične snove, šaljete vetar ka njihovim krilima i dokazujete im da mogu da dosegnu nebo.

 

Da bi nastao auto, čovek je morao da osmisli točak. Sve ideje su međusobno vezane. Čak i kada su pojedinačno izuzetne, povezane sa drugima čine skladniju celinu. Kada se plašite da ostvarite san, ne kočite samo sebe već i sve one koji su od njega zavisili.

 

 

Da li zaista možete da dozvolite sebi neuspeh ?!

 

Ne jer ste pobednik. Znate da će se vaša želja ostvariti onda kada je to potrebno. Za uzvrat ćete rado davati savete onima koji koračaju za vama kako bi izbegli neke zamke na koje ste vi naišli. Uspeh čeka na vas, prigrlite ga!!!

 

 Autor: Ljubica Majstorović

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i rešiti

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i...

Čovek bez obaveza – Miroslav Ćurčić

Čovek bez obaveza - Miroslav Ćurčić. Miroslav Ćurčić nas...

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...