Ideje za proslavu godišnjice braka

Godišnjica braka je poseban datum za svaki bračni par, kada se obe strane trude, a naročito ona muška, da isplaniraju neko iznenađenje. Priprema se poklon i sve što uz njega ide, a sama proslava godišnjice je ono što će upotpuniti taj dan i obeležiti ga.

Zapravo je jako malo potrebno da damo da bismo onog drugog učinili srećnim, voljenim i posebnim, a sve što nam tada treba je dobra ideja. Ako pripremate iznenađenje za voljenu osobu ideje iz ovog teksta će vam biti vrlo korisne, ali vam mogu poslužiti kao opcije i ako zajedno planirate proslavu.

Kreativni pokloni za obeležavanje godišnjice braka neizostavni su deo iznenađenja, pa je važno da svaku godišnjicu obeleži nešto neobično i neočekivano. U nastavku teksta smo za vas prirpremili nekoliko zanimljivih ideja za proslavu godišnjice braka.

Izađite na romantičnu večeru koja će biti posebna

Ova ideja može zvučati suviše uobičajeno i klasično, što zapravo i može biti ukoliko ne uključimo svoju maštu u planiranje. Na internetu se može naći veliki broj interesantnih i neobičnih restorana, gde će večera sama po sebi biti ona za pamćenje.

Nikako nemojte ići u restoran u kome ste već bili nekoliko puta zajedno, to će potpuno pokvariti doživljaj posebnosti vašeg datuma. Umesto toga, na vreme se potrudite da pronađete neko atraktivno mesto kako biste zadivili svoju voljenu osobu.

I da budemo jasni, nije bitna večera, bitni su pažnja i trud koji određena osoba ulaže. Ako ćete doći na večeru i biti neraspoloženi i nezainteresovani, bolje nemojte uopšte da rezervišete sto. Osmeh, kompliment, otvaranje vrata i nameštanje stolice biće daleko vredniji od luksuznog restorana – imajte to na umu.

Vikend za dvoje – odvojite dva dana samo za vas

Vikend za dvoje može biti apsolutno bilo šta, ipak, važno je da bude neuobičajeno, i da bude samo za dvoje.

Najbolja opcija je putovanje, u granicama zemlje ili van njih. Obilazak nekog lepog jezera i noćenje u drvenoj kolibici ili sa druge strane odlazak u udoban smeštaj u gradu sa autentičnom arhitekturom i kulurno-istorijskim spomenicima sigurno će dati značaja vašem posebnom danu.

U vikend za dvoje možemo uvrstiti i odlazak u SPA centar. Brojni hoteli i SPA centri u svojoj ponudi imaju aranžman od dva noćenja, sa korišćenjem saune, bazena, masaža i sličnih opuštajućih aktivnosti za parove.

To je prilika da u potpunosti otklonite stres i na dva dana oboje zaboravite na obaveze, tako da se možete u potpunosti posvetiti jedno drugom i uživati u prelepom ambijentu. SPA centar je naročito dobar izbor u zimskim danima, kada nam svima prija boravak na toplom i udobnom mestu.

Krstarenje brodom – plovite rekom ili morem

Da li išta može biti romantičnije od krstarenja brodom? Verovatno malo toga.

Krstarenje rekom ili morem na malom brodiću može biti fantastično iznenađenje, poklon i ideja za proslavu godišnjice braka. Naravno, ne mora da traje nedeljama, kao krstarenje Mediteranom, već je dovoljno par dana ili svega nekoliko sati da se ovaj poseban datum obeleži i plvidba ostane nezaboravna.

U zavisnosti od toga gde živite, postoji nekoliko glavnih lokacija na kojima možete organizovati ovakvu proslavu, a to su pre svega Jadransko more, Dunav i Sava. Pored toga, mnoštvo brodića plove i manjim rekama i jezerima Balkana, ali to verovatno neće biti dovoljno atraktivno.

Uradite nešto izazovno i mladalački

Uradite nešto izazovno i mladalački, bez obzira na godine. To je idealna prilika da svakodnevnicu ispunjenu obavezama i odgovornostima, prekinete jednom možda manje ozbiljnom, ali zabavnom aktivnošću koja će učiniti da se ponovo osećate mladima.

Imate svu slobodu da birate, ali bismo vam mi toplo preporučili skok sa padobranom, vožnju balonom, paraglajding, karting i druge vrste adrenalinskih aktivnosti. Osetite zajedno kako vam krv struji kroz vene, doživite ponovo neko ludo iskustvo, kao iz mlađih dana.

Dodaci koji mogu ulepšati svaku godišnjicu

Kako god slavili godišnjicu braka i za šta god se odlučili od nabrojanih ideja, uvek postoji prostor za dopunu. Poklon koji ćete prirediti može biti neki predmet, ali uz njega je dobro imati spreman sporedni poklon koji će biti deo proslave – kao na primer vatromet.

Vatromet je odličan izbor, naročito ako je napolju lepo vreme. Kasnije, uveče, možete poći u šetnju, gde ćete vas na mestu samo za vas dvoje dočekati prethodno pripremljen vatromet.

Takođe, u toku večeri, ako se nađete kod kuće, možete se prisetiti dana venčanja i svadbe. Pogledajte zajedničke snimke zabeležene tog dana, prelistajte fotografije i albume. Prisetite se detalja i radosnih događaja, koji će vas oboje podsetiti na divne trenutke i oživeti lepa sećanja najsrećnijeg dana vaše veze.

Proslava godišnjice braka je neretko i proslava useljenja, kupovine stana i započinjanja zajedničkog života, pa neće biti zgoreg prisetiti se i sa te strane lepih trenutaka.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan, da vam je dao interesantne ideje za proslavu braka, te da će vam upravo neke od njih poslužiti u organizaciji i pripremi iznenađenja ove godine.

 

2 COMMENTS

  1. Lepi su vam predlozi, ali moram da kazem da je svaki ovakav datum nesto jako licno. Par bi trebalo da uradi nesto njima svojstveno

    • Slažemo se sa Vama. Svaki par treba poklon prilagoditi svom ukusu. Ovo je samo mala pomoć sa naše strane. Hvala na divnom komentaru.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...