Želim novu karijeru!

Želim novu karijeru!

Osećate umorno i anksiozno na poslu. Želite da date otkaz ali se plašite jer nemate rezervni plan za budućnosti. Želite da što pre napravite prvi korak, ali nije lako. Nezadovoljstvo poslom ume da bude povezano sa lošim kolektivim, negativnim stavom, malom platom. Ili nečim van posla što vas dovodi do stresa, ili čitav set drugih problema koji se neće rešiti ako uskočite u novu karijeru. Umesto toga, postavite cilje, odredite prioritete, napišite šta želite o čemu maštate. Fokusirajte se na pronalazak problema, rešenje problema, u onome što već radite. Ne samo da ćete postići veći učinak nego ćete biti i mnogo srećniji.

Shvatite da promena karijere podrazumeva promenu iz korena i da je glavni cilj pronalazak sebe i ono što volite da radite, kao i ono u čemu imate šansu da sasijate.

Zato, čitajte SHINE Magazin zato što se trudimo da budemo podrška i pišemo razne teme kako bi imali benefit.

Drago nam je da imamo povratnu reakciju i da zaista možemo nekome pomoći. Za kraj… Potraga će vas navesti da malo lutate, skrenete sa puta. Ali važno je da se uvek vratite u početnu tačku. Ostražite sve opcije koje mogu biti zanimljive za vas, sve ono što vas interesuje. Ma koliko promena karijere mogla da izgleda zastrašujuće, i koliko zaista ume da bude teško, isto tako hoće da izazove niz pozitivnih stvari. Donesite odluku još danas! Mi smo vaša podrška i pišite nam u komentarima da li i vi želite da promenite karijeru. Da li se plašite? O čemu sanjate?

Želim novu karijeru!

Autor: Jelena Vučković

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...