Voditeljka ružičaste televizije proslavila jubilarni rodjendan!

Voditeljka ružičaste televizije proslavila jubilarni rodjendan! Poznata srpska novinarka Televizije Pink, Irena Atanasković Hrnjak sinoć u Beogradu je priredila veče za pamćenje! I to ne bilo kakvim povodom, već rođendanskim! Irena je slavila svoj jubilarni rođendan u prestižnom „News bar-u“ u odabranom društvu prijatelja, medijskih radnika i javnih ličnosti srpske scene.

jubilarni-rodjendan

Da sve bude u znaku glamura, dobrog raspoloženja i fantastične energije, slavljenica se potrudila prethodnih dana ranije. Jer kako kod nje biva, sve je skockala do poslednjeg detalja, balon centar Srbija je bio zadužen za dekoraciju. A hranu je poručila iz Inđije tako da niko nije odoleo domaćim smazalicama . Ona je zablistala u haljini poznate dizajnerke Olivere Šiljegović koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. A gosti su samo mogli da uživaju u svakom trenutku ove posebne večeri.

voditeljka-ruzicaste-televizije  voditeljka

Voditeljka ružičaste televizije proslavila jubilarni rodjendan!

Uz muziku, piće, zakusku, slavljenica je do zora slavila pobedu, novu energiju, iskustvo, njen osmeh na licu. Posebnost događaja priredila je Jellena Lalović otpevavši Moj Beograde, zagrli me… kada je raznežila sve prisutne, a Ireni uz pesme, želela život u laganom ritmu…
Magični vatrometi na torti uz rođendansku pesmu su pokrenuli sve prisutne, a onda su usledile čestitke i želje do gromoglasnog aplauza.

rodjendan proslava-rodjendana voditeljka-proslavila-rodjendan

Voditeljka ružičaste televizije je spremna za nove dane. Verujući da će joj nastupajuća godina ostvariti jednu od želja koju je sačuvala samo za svećice.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...