SREĆAN ROĐENDAN DRAGI NAŠ – SHINE MAGAZINE- !

Ko bi mogao da veruje da već prošla je cela godina. Tada, u leto 2018.godine, imali smo samo Facebook stranicu, Instagram i želju da što pre imamo svoj sajt, gde ćemo imati mogućnost da se iskažemo, podelimo naše znanje sa svim čitaocima, da se podržavamo između sebe i da idemo samo napred! Bilo je dosta izazova na ovom putu. Nekad bilo je više uspeha, a ponekad smo imali i padove, kao i svi. Ali ta želja, upornost, ljubav prema poslu uvek bila je ispred nas! I zato ove godine smo tu gde smo. Magazin ima sajt, fantastičnu ekipu, odlične saradnje i našu urednicu – Lidiju Gajić, koja nesebično daje svo svoje vreme nama i magazinu! Kako se približavao datum prve godišnjice, Lidija angažovala se do maksimuma i rezultat toga je naše okupljanje u kafiću COFFEE, TEA &SYMPATHY gde smo i proslavili ovaj poseban dan!

Bilo je lepo povezati tekstove i lica, jer do ovog momenta „znali smo se“ preko naših objava na sajtu i preko ikonica na Mesengeru. Neko, nažalost, nije uspeo da dođe, ali su bili i oni sa nama, dok smo se družile, upoznavale i pričale. Naša draga Lidija organizovala je posluženje u vidu pića, ali najlepši poklon bila je definitivno torta! Čokoladna sa malinama. Naravno,duvanje svečica uz želje, i  reči zahvalnosti! Setili smo se kako je bilo na početku, koje izazove smo imale, šta nam je svima bilo najteže. Nekad je nas strah vukao nazad, nekad smo hteli da odustanemo. Ali smo bili tu jedni za druge. Lepo je znati, da i ako nemate iskustva u nečemu, da vas niko neče osuditi, nego uputiti reči podrške. Ako smo imali dilemu, ili neku nejasnoću, Lidija je uvek bila tu da pomogne! Ivana, koja je uvek pronalazila vreme da mi ukaže na greške, za što sam zahvalna do neba!

Osim toga, na druženju prisutstvovala je i talentovana devojka, koja pravi ručni nakit i ukrasi za kosu – Danijela. Ona stoji iza brenda @katriel_accessories. A pošto smo mi ekipa SHINE, onda smo zasijale uz neverovatan nakit, koji je Danijela ljubazno donela da bi mi mogli da ga probamo i da budemo savremene princeze, kraljice.

Kako uvek i bude, vreme proletelo je, kad imaš pored sebe interesantne ljude. Zahvaljujem se sebi, što sam pre godinu dana poslala poruku na facebook da hoću da pišem tekstove, zahvaljujem se svakoj kritici, koja me je dovela ovako daleko. Hvala Lidija i Ivana, što ste imali vremena uvek za mene i za sve nas. I hvala celoj ekipi, što smo takvi, kakvi smo! Jer upravo zbog toga SHINE Magazin napreduje, a i mi zajedno sa njim.

Veliki pozdrav za sve!

Autor: Kristina Jovičić

2 COMMENTS

  1. bravo devojke, zelim vam da dugo dugo saradjujete i da vas Shine i napreduje i da postane ono sto zelite.ljubim celu ekipu jer vi to zasluzujete.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....