Šta radite – Marija Lakić Šta radite – Marija Lakić
Marija Lakić, influenserka, poznatija kao mybookoffashion, donosi vam svoje predloge za našu rubriku: ČITAM? SLUŠAM? GLEDAM? (Foto: Aca Rakić) Čitam? “Odmor i Momo Kapor... Šta radite – Marija Lakić

Marija Lakić, influenserka, poznatija kao mybookoffashion, donosi vam svoje predloge za našu rubriku: ČITAM? SLUŠAM? GLEDAM?

(Foto: Aca Rakić)

Čitam?

“Odmor i Momo Kapor ” Hej nisam ti to pričala” i naravno “Tajna” koju čitam svaki put kada osetim manjak svoje energije.

Volim živopisni svet u knjigama i motivacione knjige koje su sve popularnije. Jedna od omiljenih mi je Lujza Hej (moćne misli i afirmacije)”.

(Foto: Aca Rakić)

Slušam?

“Ja sam jedan nežni rokenrolac u raskoraku sa vremenom.  Trenutno slušam Stoney Curtis , Marvin Gaye, Joe Koker.

Jedna od najlepših balada koja bude u meni sva čula je “Up we were belong”. Od domaće muzike nisam odmakla od Balaševića, Olivera , Gibonija. Oliver Dragojević obeležava svako lepo u svom stilu i pravi priču”.

(Foto: Aca Rakić)

Gledam?

Antologijska serija Čarlija Bukera o preispitivanju civilzacije i kritike potrošačkog i digitalnog društva je posle debitovanja na Channel 4 postala globalni fenomen. Po preporici drugarice , pocela sam pratiti fenomenalni serijal.

Od filmova bih izdvojila “Lisey’s story”.

Marija Lakić, mybookoffashion

 

 

 

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *