Intervju:“Ideje nikad ne izumiru, uvek želim nešto novo i drugačije“ – Marija Lakić

1.Kako ste se našli u svetu mode?

Oduvek sma bila ljubitelj mode. Tokom mog rada kao inženjer uz sav veliki trud, motivacije i pogleda na tu vrstu karijere želja je bila sve manja. Smatram da je svako rođen za određene stvari, samo je potrebno da se kroz život pronađe u cemu je najbolji. Ja sebe vidim u svetu mode. Celi život sam modni fanatik.

2.Koliko Vam je blog pomogao i na koji način?

U vreme kada sam nakon porođaja imala post porođajnu depresiju kao i otkaz koji sam dobila navodili su me da započnem da se bavim  nekim hobijem. U to vreme je bio neki početak blogovanja koji se meni dopao. Bez nekog očekivanja otvorila sam svoj blog i tako je sve krenulo.

3.Na Vašem instagram profilu možemo videti da imate saradnju sa dosta brendova. Recite nam koji su to brendovi?

Poslednje 2 godine ostvarila sam preko 120 saradnji. Od poznatijih do manje poznatih brendova. Najznačajniji su mi Merz cosmetics čiji sam ambasador, Swarovski, Biodrma, Nuxe, Bata Spasojevic, Mons Zlatibor, Lisca, Nuxe Cosmetics…

Fotograf: Nemanja Vojnović

4. Koji su brendovi sa kojima priželjkujete saradnju?

Trenutno sam fokusirana na poznate i manje poznatije brendove. Ja volim kada sarađujem sa početnicima. Volim da prenesem svoju viziju u ostvarivanju njihovih marketingških planova. Odbijam saradnje sa brendovima koje reklamiraju dosta Infulensera. To meni više nije izazov i nije zadovoljstvo. A nije ni profesionalno. Želim da se fokusira na strane brendove i saradnje. A brend sa kojim bih htela saradnju je Valentino.

5.Očigledno je da ste lepa i negovana žena. Koje kozmetičke proizvode koristite što se nege lica i tela tiče?

Moja svakodnevna nega je hidratacija Merz musevima. Tu je i Marti Derm kozmetika za piling lica kao i Bioderma za moje telo. Bez Nuxe ulja ne izlazim van i ne idem na snimanje.

6.Koji su benefiti, a koje su mane Infulenserkog statusa?

Iza svake moje fotografije stoji veliki trud i napor iako tako ne izgleda. Ja sam u ovom poslu zaista neko ko voli da sve bude savršeno. Dobra strana je kada ste predstavnik nekog brenda, proizvoda. Zatim komunikacija sa ženama i razmena iskustava. Loša strana je što uvek imate ljude koji omalovažavaju posao influencera.

Fotograf: Nemanja Vojnović

7.Kako je nastao Vaš blog?

Pre dve godine sam nekako sebe videla u ovoj profesiji. Prvo je blog bio pod nazivom „Style and shik“, a onda sam promenila kao „My book of fashion“.

Vredno sam radila i trudila se da budem drugačija, svoja… Nakon godinu dana rada plodove sam počela da ubiram polako. Sada sam zaista  ponosna na svoj blog i kampanje koje vredno radim, a i svojim fotografom.

8.Od koga imate najveću podršku što se Vašeg posla u svetu mode tiče?

Najveća podrška je moja sestra, kuma i moja porodica. I naravno moj fotograf Nemanja Vojnović (Sky Photography).

9.Da li imate idola?

Moj idol sa naših prostora je Tamara Kaličić. Jako je posebna i obično neobična.. Dama. Zatim je tu Mikutas, jako je neobična i Olivia Palermo.

Fotograf: Nemanja Vojnović

10.Gde vidite sebe kroz pet godina?

Sebe vidim kao vlasnika modnog studija i marketing agencije. Takođe bih volela da kreiram i svoje modele kao što su na primer kaputi. To mi je omiljeni komad.

Svakako, krenula sam nekako  put modela više  nego influencera pa ćemo videti gde će me to odvesti. Kada sam ja u pitanju nikada se ne zna gde će me put odvesti. Ja priželjkujem inostranstvo. Neobične kampanje sa specifičnim fotografijama. Ja sam neko s kim se nikad ne zna na čemu si. Ideje nikad ne izumiru, uvek želim nešto novo i drugačije.

Intervju obavila: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...