Šta radite – Danijela Jonović (@katriel_accessories) Šta radite – Danijela Jonović (@katriel_accessories)
Danijela Jonović, kreatorka najluksuznijeg i najlepšeg nakita na našim prostorima, poznatija kao katriel_accessories, podelila je sa vama ŠTA ČITA? GLEDA? I SLUŠA? ČITAM? “Preporučujem... Šta radite – Danijela Jonović (@katriel_accessories)

Danijela Jonović, kreatorka najluksuznijeg i najlepšeg nakita na našim prostorima, poznatija kao katriel_accessories, podelila je sa vama ŠTA ČITA? GLEDA? I SLUŠA?

katriel

ČITAM?

“Preporučujem knjigu Og Mandina “Najveći trgovac na svetu”. Svi smo mi trgovci bez obzira na delatnost kojom se bavimo. Najpre moramo naučiti kako da, uslovno rečeno, sebe prodamo sebi. Suočavajuci nas sa našim porocima i lošim navikama Og Mandino nas podseća koliko je važno biti iskren prema sebi I s tim u vezi, presudno prihvatanje odgovornosti. “Niko ne može da zauzme tvoje mesto. Shvati to i budi ono što jesi. Nemaš nikakvih obaveza da uspeš. Imaš samo obavezu da budeš iskren prema sebi.”

Svake večeri kada završim sa izradom nakita, setim se molitve koja je na mene ostavila veliki uticaj I izazvala lavinu emocija ”Učini da postojano odrađujem svoj deo posla, pa I preko toga, što većma mogu;I kada svoj posao privedem kraju, zaustavi me I isplati onoliko koliko misliš da zaslužujem. I omogući mi, na kraju, da sa ljubavlju u srcu izreknem… jedno zahvalno: Amin”

katriel

GLEDAM?

“Preporučujem film “Večiti sjaj besprekornog uma” sa Kejt Vinslet i Džimom Kerijem u glavnim ulogama. Ovo je romantična i duhovita fantazija koja je nagrađena za najoriginalniji scenario. Koju ćete poželeti da gledate ne samo zbog priče, vec i zbog dubokoumnih monologa i dijaloga likova”.

katriel

SLUŠAM?

Ne spadam u tipove osoba koje su puni energije i elana ujutru. Ja volim  da sabiram misli, u tišini svog bica, uz Ajeet Kaur.

Obožavam Lauryn Hill, Ericu Badu, Akua Naru a nedavno mi je drugarica otkrila fenomenalnu Tanarelle. Divim se njihovom samopouzdanju i autoritetu na bini a poruke koje šalju kroz svoju muziku su nedvosmislene i bude u meni posebnu energiju. Citiracu stih iz pesme “Final hour”

“You can get the money, you can get the power but keep your eyes on the Final Hour.”

Danijela Jonović, @katriel_accessories

 

 

 

 

 

 • Marija

  September 13, 2021 #1 Author

  Pretalentovana devojka! Za divljenje!

  Reply

  • ShineM

   September 13, 2021 #2 Author

   U potpunosti se slažemo sa Vama. Naš izbor su uvek kreativni ljudi i oni koji imaju šta da kažu i pokažu.

   Reply

 • Danijela

  September 16, 2021 #3 Author

  Vase lepe reci i podrska mi miluju dusu 💗 Hvala vam najlepse 💗

  Reply

  • ShineM

   September 19, 2021 #4 Author

   Drago nam je da sa tako divnom osobom možemo da vodimo kreativne i konstruktivne razgovore. Hvala na divnoj saradnji.

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *