ZAVIRITE U JUTARNJU RUTINU ŽENE KOJA VAS PRETVARA U PRINCEZE

Otvaram oči i osećam zahvalnost, jer je predamnom još jedan dan u kome sam se probudila zdrava i svi do kojih mi je stalo su dobro. Ovaj osećaj zahvalnosti je kod mene svakog jutra praćen osećajem zadovoljstva zbog ljubavi koju osećam prema porodici prijateljima, saradnicima, a pre svega zbog ljubavi i strasti prema mom poslu.
Znam da će ovo zvučati kao stereotip, ali kao i većina kreativnih ljudi volim rutinu.
Još sanjiva kuvam kafu, uživam u njenom mirisu i ukusu. Najvažnije mi je da je popijem u tišini i od toga nikada ne odstupam. To mi daje mogućnost da oslušnem svoj unutrašnji glas, da čujem sopstvene misli.sve skupa ovo traje oko pola sata, ali tih pola sata daleko od telefona, društvenih mreža i svakodnevne gužve omogućava mi da sakupim energiju za sve izazove koje će mi dan doneti.
Radujem se mailovima Jovane Miljanović, svojih klijenata i poslovnih saradnika…. Svaki od njih predstavlja za mene novu mogućnost.
Ukoliko pričamo o jednom od onih dana, kada imam satanak sa klijentkinjom, uvek izdvojim dovoljno vremena da budem potpuno pripremljena. Dok se upoznajemo i pričamo, obraćam pažnju na njenu gestikulaciju oblik lica, boju očiju…Tako mogu da osetim njen senzibilitet i lakše odaberemo odgovarajući model.
Jednako volim one dane kada prepodne nemam sastanke, jer onda mogu da pustim kubansku muziku i da plešem u kuhinji dok sebi pripremam neki od ukusnih obroka.Da budem iskrena, pravi sam gurman…

Ovako obično izgleda moje prepodne.
Drugi deo dana rezervisan je za moju drugu ljubav, a to je posao menadžera u ateljeu  Biljane Tipsarević.Rad sa damama koje nose njene modele, za mene je zaista inspirativan, jer su to ostvarene žene, koje imaju izgrađen identitet, žene sa čvrstim stavom  i svaka je svet u malom. Zaista sam srećna što se u ateljeu nalazi i moj nakit.
Završavam posao ali moj radni dan tek počinje. Nakit uglavnom izrađujem noću. Tada mogu da se prepustim svojim emocijama, pustim mašti na volju i oslobodim svu kreativnost koju nosim u sebi.
P.S. Muzika 70ih je nezaobilazna u procesu stvaranja.
Danijela Jonović
Redakcija

3 COMMENTS

  1. Imam tu cast da poznajem ovu divnu osobu sa kojom se druzim preko 10 godina. To je bila ljubav na prvi pogled. Ono sto mogu da kazem da je jedna od retkih osoba u poslovnom svetu koja svom poslu posvecuje ogromnu kolicinu ljubavi, ali je u isto vreme izuzetno profesionalna i odgovorna. Svakoj devojci bih je rado preporucila jer joj nije cilj da proda i zaradi vec da devojku usreci dobrim komadom nakita i izmami joj osmeh zadovoljstva na licu. Samo napred jer se takvim ljudima vrata sama otvaraju.

    • Drago nam je da smo izabrali pravu osobu za ovaj tekst 🙂 I drago nam je što čitate naše tekstove.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...