Šta radite: Ana Dornik Šta radite: Ana Dornik
Ana Dornik je za naš magazin pričala o svojim preporukama ŠTA ČITAM? ŠTA SLUŠAM? ŠTA GLEDAM? Čitam? “Oduvek su mi prijale psihološke knjige kojima... Šta radite: Ana Dornik

Ana Dornik je za naš magazin pričala o svojim preporukama ŠTA ČITAM? ŠTA SLUŠAM? ŠTA GLEDAM?

Čitam?

“Oduvek su mi prijale psihološke knjige kojima podstičemo pozitivan stav prema životu i razvijamo afirmativne pristupe . Volim knjigu “Trinaest pravila mentalno jakih žena “od Ejmi Morin, “Alef”,Paola Koelja i “Uspeh ,što da ne ?”,od Džeka Kenfilda. Rado im se vraćam. Dosta čitam literaturu koja je vezana za opis mog posla pa se na mojoj komodi moze naći trenutno “Idealan igrač” i “Design thinking”.”

ana-dornik

Foto: miris_wonderland_art

Slušam?

“Najmilije su mi latino note obzirom da sam dugo trenirala latino-američke plesove. S tim u vezi, kubanskoj i latino muzici dajem prednost, ali volim da poslušam i Dino Merlina i Olivera Dragojevića.
Od skoro sam fan jednog divnog, mladog pevaca, Marka Veraje čiji se glas prepoznaje u gomili mnogih. Sa njim smo snimile pesmu podrške ženama koje prolaze kroz izazovnost borbe sa karcinomom dojke. Mada se može pronaći svaka koja prolazi kroz neki izazovan period svog života. Pesma se zove “Ako je san” i nalazi se na njegovom youtube kanalu”.

ana-dornik

Foto: @sky_photography

Gledam?

“Govoreći o filmu, volim dobre trilere. Nekoliko puta sam gledala “Oteta” (sva tri dela ),”The Grey”. Obožavam Liama Neeson-a. Volim da gledam reportaže o životinjama, morskim dubinama koje se često emituju na stranim kanalima”.

Ana Dornik, zenauzzenu

 

 

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *