Preporuke pudera za svaku damu

Preporuke pudera za svaku damu

Kvalitetan puder je ono što želi svaka devojka i žena koja se interesuje za šminkanje i ulepšavanje sebe. Kao i sve u životu tako i svi puderi ne odgovaraju svakom tipu kože. Zato često žene imaju najveće izazove u odabiru pudera.

Naš savet svim damama je da se oko izbora pudera posavetuju sa kozmetičarem ili dermatologom koji će pre toga detaljno ispitati tip vaše kože. I na osnovu toga će vam preporučiti puder koji odgovara vašoj koži. Mi ćemo vam ovde pokazati najbolje ocenjene pudere na beuty tržištu. Zato što je dobar puder pola dobrog make up-a.

 

 

 

 

Infalible 24 Hours Fresh Wear- Lagani dugotrajni puder

L’Oreal Paris Infalible 24 Hour Fresh je čuven i dosta hvaljen tečni puder najčešće ste ga mogle videti u klipovima domaćih i stranih infuenserki sa youtube srene. Sada je još bolji nego ranije jer mu je dodat SPF 25 faktor lagan je na koži i ima veliku pokrivnu moć nesavršenosti na licu. Takođe deluje i kao zaštitni sloj na koži. Tačniji štiti od stetnog sunčevog zračenja. Pošto je lagan posle nanošenja na koži vaša koža će izgledati sveže, zdravo i uglađeno.

 

 

Dermablend- korektivni tečni puder

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vichy_NS (@vichy_jovana_novisad)

Vichy Dermablend je formula koja spaja visoku koncentraciju pigmenta za optimalno prekrivanje i upijajuću i laganu teksturu. Što će vašoj koži dati prirodan izgled i osećaj prijatnosti kada god ga imate na koži. On je fenomenalan za prekrivanje laganih i umerenih nepravilnosti na licu. I odličan je za svakodnevno šminkanje. Dermablend puder opstaje na koži i do 16h i daje licu mat efekat. Odličan je za one žene koji imaju izazove sa masnom kožom i aknama.

Teint Idole Ultra Wear – za savršen mat look

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝗆𝗈𝗆𝗈 (@my____4)

Ovaj puder je najbolji u prekrivanju. Dugotrajni je tečni puder koji matira kožu i oslobađa je od sjaja. Pruža sjajan mat look koji drži i do 24h. Dodatno sadrži zaštitu od UV zračenja SPF 15. Izuzetno je postojan i opstaje na koži u svim vremenskim uslovima, bez potrebe za dodatnim popravljanjem make up-a.

Zato drage dame osmelite se i uplovite u potragu najboljeg pudera za vas, sijajte i budite prvenstveno za sebe lepe pa tek i ostalima. Mi se nadamo da smo vam ukazali na moguće potencijalne izbore za vas.

Preporuke pudera za svaku damu

Autor: Milica Đorđević

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...