Personalizovani pokloni kojima ćete probuditi emocije

Pokloni koji su personalizovani tako da savršeno odgovaraju onom ko ih dobija, bez sumnje su najbolje rešenje kada želite da probudite emocije posebno dragim ljudima.

U silnoj želji da obradujemo i oduševimo nekoga, često nam može ponestati inspiracije, kao i ideja na koji način bismo mogli to da uradimo.

Kako bismo olakšali ovakve situacije, pripremili smo tekst sa predlozima za personalizovane poklone, kojima možete obradovati važne ljude u vašem životu i pokazati im koliko ih zapravo dobro poznajete.

Personalizovani albumi za slike – stavite uspomene na papir 

U doba kada je sve postalo digitalno, izrađivanje fotografija palo je u drugi plan. Ipak, ovaj divan način da zabeležite svoje uspomene oživeo je izuzetno kreativnom idejom za izradu personalizovanih albuma, o kojoj više možete saznati na sajtu yolobook.com.

Naime, reč je o personalizovanim albumima koji se mogu uraditi za posebne prilike, i u koje se mogu staviti fotografije po vašoj želji,  onako kako vi odaberete. Dakle, album se personalizuje od korice do korice, i vrlo je interesantan poklon za sve emotivne duše, ali i one koji uživaju u ponovnom doživljavanju svojih uspomena.

Dobra stvar je što ovim poklonom i sami možete ispoljiti svoju kreativnost, birajući fotografije koje će se naći u albumu, kao i na koji način će biti raspoređene, odnosno kakvu će priču pričati.

Pažljivim odabirom slika zaista možete izmamiti iskrene emocije kod drage osobe,  a ovakvim poklonom dajete nešto neprocenjivo – uspomene.

Ram sa najdražom fotografijom 

Ukoliko želite da naglasite posebno dragu uspomenu, onda je odlična ideja da izdvojite jednu fotografiju na kojoj ste dobro ispali i vi i osoba kojoj poklanjate, i uramite je u posebno kreiran ram. Na ovaj način ćete staviti akcenat na određeni trenutak, ili određenu priču koja stoji iza slike, a na vama će biti da odaberete onu koja nosi poruku.

Kupon za određenu uslugu koju priželjkuju 

Ukoliko znate da osoba kojoj poklanjate nešto već neko vreme priča kako bi želela da ode na masažu, ili u saunu, a možda na određeni tretman lica ili spominje potpuno drugu uslugu koja bi joj bila potrebna, možete joj baš to pokloniti za rođendan.

Mnoge od ovih usluga nude mogućnost kreiranja kupona, a ukoliko usluga koju ste vi odabrali to ne pruža, možete se dogovriti da ga samostalno izradite, a samu uslugu uplatite lično. Izrada kupona može biti posebno zanimljiva jer možete odabrati šta će biti napisano na njemu.

Personalizovane lampe kao sjajan ukras u domu 

Da li ste znali da postoje lampe koje se mogu u potpunosti izraditi prema vašim potrebama? Mogu čak imati sliku ili natpis koji želite? Baš ovakve lampe biće sjajan poklon koje će vašu dragu osobu svako veče podsetiti na vas.

Sjajna stvar je što ovakve lampe mogu biti izuzetno praktične, pa tako osim što nekome poklanjate divnu uspomenu, pružate mu i nešto što će svakodnevno moći da koristi.

Perosnalizovane lampe običnu izrađuju oni koji se bave kreiranjem unikatnih poklona, a brzom pretragom na internetu lako ćete pronaći različite mogućnosti, od kojih ćete moći da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Unikatni portreti kućnih ljubimaca 

Pas je čovekov najbolji prijatelj, a iza ove tvrdnje stoje svi vlasnici ovih vernih životnja. Takođe, ništa manje nisu voljene ni mačke, zečevi, papagaji i ostali ljubimci koje ljudi imaju priliku da gaje. S obzirom na ovu neraskidivu vezu, sjajan način da iznenadite dragu osobu koja ima kućnog ljubimca jeste da naručite unikatan portret tog ljubimca.

Ovaj personalizovan poklon postao je veoma aktuelan, pa ga možete izraditi na različitim mestima. Postoji mogućnost i da dodate vlasnika životinje na sam portret, a možete se fokusirati samo na ljubimca. Izbor će biti na vama.

Karikatura kao nepogrešiv način da nekome izmamite osmeh 

Karikature su postale veoma popularan rođendanski poklon, a to ne treba ni da čudi s obzirom da je ovo vrlo interesantan i nepogrešiv način da izmamite osmeh nekoj dragoj osobi.

Ono što je interesatno prilikom izrade karikature drage osobe jeste fokusiranost na određene detalje i njihovo isticanje, kako bi se akcentovala autentičnost svakog pojedinca. Zato ćemo vas savetovati da prilikom izrade karikature autoru pošaljete par slika, ili opišete osobu koju treba da nacrta.

Kako birati personalizovane poklone prema posebnoj prilici? 

Personalizovanje poklona ne znači samo prilagođavanje osobi koja ga dobija, već i prilagođavanje određenom povodu zbog koga joj kupujete poklon. Obično poklone vezujemo za rođendansko slavlje koje obeležavaju najukusnije torte, ali ima još važnih datuma koje obeležavamo svake godine, ili samo jednom u životu, i koji zaslužuju da budu propraćeni darovima.

Tako poklon za diplomiranje možete prilagoditi ovom povodu, te uzeti određenu knjigu ili predmet koji najviše asocira na fakultet koji je neko završio. Poklon za useljenje takođe pruža mnogo mogućnosti da budete kreativni, a isto važi i za novogodišnje poklone.

Najvažnije je, bez sumnje, da dobro poznajete osobu kojoj poklanjate nešto. To je jedini način da “ubodete” i sa sigurnošću znate da kupujete nešto što će je oduševiti. Kao krajnji savet za one nesigurne daćemo da birate korisne poklone, jer s njima nema greške!

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...