Nesvakidašnja promocija albuma

Nesvakidašnja promocija albuma najbolje crossover pijaniskinje Andrijane Dimitrijevske Rokvić nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Uz live koncert, tu je i svečana promocija novog studijskog albuma „CHASING DREAMS“. I sedam nesvakidašnjih video zapisa naše eminentne i istaknute crossover pijaniskinje Andrijane Rokvić održala se u Beogradu.

Na samoj promociji albuma kupovinom Andrijaninog kompakt diska pomagalo se deci! Deo prihoda ide Humanitarnoj fondaciji „Budi human Aleksandar Šapić“.  A za one sa velikim humanim srcem bili su obezbeđeni pokloni iznenađenja. Majice sa njenim logom i kodom za slušanje i gledanje spotova, knjige…

Andrijana D. Rokvić je prva i jedina klasična crossover umetnica u Švedskoj gde sada živi I radi, koncertna pijanistkinja koja uspeva da klasičnu muziku pretvori iz one dosadne i uspavljujuće, po rečima mlađih generacija, u slušljivu, interesantnu i primamljivu.

Samu promociju podržala je Didi Rokvić njena prezimenjakinja koja priznaje da voli da sluša ovu vrstu muzike i da je to opuša, pevačica Aleksandra Dabić koja otkriva da je oduševljena i da je poželela da je sama promocija duže trajala. Tv lice Nemanja Velikić bio je zadužen za dobru atmosferu i da program prođe u najboljem mogućem smislu.

Andrijana sprema Novogodišnju kompoziciju koju će publici predstaviti pred Novu godinu, do tada uživajte premijerno u njenom filmskom spotu za kompoziciju „Moment Musicaux“.

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...