Najbolja crossover pijaniskinja Andrijana D. Rokvić, dobitnica je nagrade ”Beogradski pobednik” 2021.godine

Najbolja crossover pijaniskinja Andrijana D. Rokvić, dobitnica je nagrade ”Beogradski pobednik” 2021.godine.

Osim skandinavske publike, koja srdačno i toplo prihvata ovu damu za klavirom, Andrijana se komotno može pohvaliti kako se njeno stvaralaštvo sluša u celom svetu. Pored vrhunskog talenta, predivnog izgleda i rada na sebi, ova vrsna umetnica govori čak četiri jezika. I predaje deci u školi za osnovno muzičko obrazovanje.  Artistkinja tvrdi da kroz instrumentalnu muziku sami razvijate maštu i fantaziju. Jer je svi različito doživljavamo, svaki put drugačije, u zavisnosti od raspoloženja i to je ono što čini ovu predivnu izvođačicu tako spektakularnom!

Autorka je i knjige „Život je…“ koji je objavljen 2006 u Makedoniji. Danas Andrijana Dimitrijevska Rokvić radi kao nastavnica klavira i muzike u Švedskoj, a poslednje dve godine komponuje filmsku muziku i aktivni je klasični krosover umetnik.

 ”Kao i svaki umetnik nagrada za mene predstavlja priznanje da sam nesto lepo i kvalitetno uradila. Jako mi je drago sto je organizator ove manifestacije prepoznao kvalitetan proizvod koji je uradjen na svetskom nivou i hvala gradu Beogradu za ovu meni jako dragu nagradu. Iza svake uspešne žene stoji strpljiv muskarac koji pruža neizmernu podršku i to meni puno znači. Zato ovu nagradu posvećujem mom suprugu koji me uvek podržava u ostvarenju mojih ambicioznih snova. Hvala jos jednom”  ističe Andrijana. 

Ovo je 18 godina kako se dodeljuje ovo prestižno priznanje. Od 2003. godine nagrađuju se pojedinci i organizacije, koji su ostvarili natprosečne rezultate. Nagrada Beogradski pobednik pruža priliku da se pokažu dostignuća poslovanja i da se odmeri uspeh u odnosu na konkurenciju. Jedni od dobitnika ovogodisnjeg Beogradskog pobednika su: Voja Brajović, Milica Milša, Jelica Sretenović, Danica Maksimović, Nela Mihailović, Milenko Pavlov, Iva Štrljić, Žarko Jokanović, Stefan Usiljanin, grupa Neverne bebe, Igor Starović,, pijanistkinja Andrijana D. Rokvić, i mnoge druge ugledne ličnosti.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...