Najbolja crossover pijaniskinja Andrijana D. Rokvić, dobitnica je nagrade ”Beogradski pobednik” 2021.godine

Najbolja crossover pijaniskinja Andrijana D. Rokvić, dobitnica je nagrade ”Beogradski pobednik” 2021.godine.

Osim skandinavske publike, koja srdačno i toplo prihvata ovu damu za klavirom, Andrijana se komotno može pohvaliti kako se njeno stvaralaštvo sluša u celom svetu. Pored vrhunskog talenta, predivnog izgleda i rada na sebi, ova vrsna umetnica govori čak četiri jezika. I predaje deci u školi za osnovno muzičko obrazovanje.  Artistkinja tvrdi da kroz instrumentalnu muziku sami razvijate maštu i fantaziju. Jer je svi različito doživljavamo, svaki put drugačije, u zavisnosti od raspoloženja i to je ono što čini ovu predivnu izvođačicu tako spektakularnom!

Autorka je i knjige „Život je…“ koji je objavljen 2006 u Makedoniji. Danas Andrijana Dimitrijevska Rokvić radi kao nastavnica klavira i muzike u Švedskoj, a poslednje dve godine komponuje filmsku muziku i aktivni je klasični krosover umetnik.

 ”Kao i svaki umetnik nagrada za mene predstavlja priznanje da sam nesto lepo i kvalitetno uradila. Jako mi je drago sto je organizator ove manifestacije prepoznao kvalitetan proizvod koji je uradjen na svetskom nivou i hvala gradu Beogradu za ovu meni jako dragu nagradu. Iza svake uspešne žene stoji strpljiv muskarac koji pruža neizmernu podršku i to meni puno znači. Zato ovu nagradu posvećujem mom suprugu koji me uvek podržava u ostvarenju mojih ambicioznih snova. Hvala jos jednom”  ističe Andrijana. 

Ovo je 18 godina kako se dodeljuje ovo prestižno priznanje. Od 2003. godine nagrađuju se pojedinci i organizacije, koji su ostvarili natprosečne rezultate. Nagrada Beogradski pobednik pruža priliku da se pokažu dostignuća poslovanja i da se odmeri uspeh u odnosu na konkurenciju. Jedni od dobitnika ovogodisnjeg Beogradskog pobednika su: Voja Brajović, Milica Milša, Jelica Sretenović, Danica Maksimović, Nela Mihailović, Milenko Pavlov, Iva Štrljić, Žarko Jokanović, Stefan Usiljanin, grupa Neverne bebe, Igor Starović,, pijanistkinja Andrijana D. Rokvić, i mnoge druge ugledne ličnosti.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Promenili smo ukrase, a jesmo li život?

Promenili smo ukrase, a jesmo li život? I ove...

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...