Kosančićev Venac i moda, neizostavna inspiracija! Kosančićev Venac i moda, neizostavna inspiracija!
Kada govorimo o trendovima za sadašnje i buduće vreme, verovatno bi trebalo da imamo u vidu uticaj pod kojima su nastale kolekcije poznatih modnih... Kosančićev Venac i moda, neizostavna inspiracija!

Kada govorimo o trendovima za sadašnje i buduće vreme, verovatno bi trebalo da imamo u vidu uticaj pod kojima su nastale kolekcije poznatih modnih kuća i salona, koje diktiraju koji će odevni komadi biti aktuelni, a na koje bi trebalo da zaboravimo.

Kako je izostao čitav scenski život, koji pratio sve svetske nedelje mode, akcenat je ovog puta zaista stavljen na svedene komade uz smelo kombinovanje sa komadima prošlosti.

Domaća pesnikinja i dobitnica brojnih priznanja Božica Velousis, uvek je rado viđena gošća na crvenom tepihu, gradskim prestižnim događajima i drugim manifestacijama. Naravno, uspešni i uporni ljudi poput nje time zaista neguju interakciju sa poštovanom publikom i srpskim medijima, ali pitali ste se, barem jednom, ko je zadužen za njenu besprekornu pojavu i gracioznost? Naša pesnikinja javno ističe saradnju sa modnom dizajnerkom Tijanom Cvetković, sa kojom je mnogo puta sarađivala. Sećate se one Božičine priče sa Kalemegdana „Književnost u modnoj rapsodiji“ ?

Još uvek je aktuelna, a fotografije iz te specijalne foto serije, iz dana u dan su prisutnije u medijima širom sveta.

Ipak, ostaje pitanje, da li će ih Božica objaviti na svom budućem izdanju zbirke pesama, romana ili čak na bilbordu?

Videćemo, a u međuvremenu obe dame možete pratiti na društvenim mrežama i uživati u modnoj rapsodiji.

“Znam šta žene žele najviše na svetu. Žele da budu prelepe.”

Valentino Garavani

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *