Kako do mlađe i elastičnije kože: Zbog čega je bitno odabrati serum za lice

Kako do mlađe i elastičnije kože: Zbog čega je bitno odabrati serum za lice

Verujemo da nežniji pol već zna da je serum savršeni sastojak u svakodnevnoj nezi lica. Odlično podiže tonus kože, te se stoga smatra moćnim preparatom u kozmetici.

Mnoge dame i devojke uspele su da njime reše brojne kožne probleme, kao što su pigmentacija, dehidratacija i razni drugi. Baš zbog velike popularnosti mlečnih kiselina u kozmetici, naići ćete na veliki broj seruma na tržištu, kao i na razne tvrdnje da je svaki među njima 100% delotvoran, što kod mnogih žena stvara nedoumicu.

Dejstvo seruma za lice sa hijaluronom

Ako već znate koliko je hijaluronska kiselina važna za telo, sigurno se interesujete za serum sa hijaluronom radi lepšeg izgleda svoje kože. On će vaše lice vidno podmladiti, a vidljivost bora smanjiti nakon redovnog korišćenja.

U pitanju je preparat sa visokom koncentracijom 2 tipa hijaluronske kiseline. Kako bi se pružila veća efikasnost u borbi sa prvim znakovima starenja. Čak i posle prvog korišćenja primetićete da vam je lice hidratantnije i nežnij. A već posle nedelju dana kontinuirane upotrebe uočićete da vam je koža vidno svežija i zaglađena.

Kako se koristi serum za lice

Najpre stavite 3-4 kapi na dlan. Blago protrljajte. A zatim ga nanesite na vrhove prstiju i tapkajućim pokretima prođite po svom licu. Nema potrebe da ga utrljavate, kao što to radite sa kremom, već pustite da ga koža prirodno upije.

Sačekajte nekoliko minuta dok serum dubinski prodre u kožu. A zatim nastavite sa nanošenjem kreme i drugih preparata, koje koristite u svojoj svakodnevnoj rutini lica.

Najbolji rezultati se pokazuju kada se preparat pravilno koristi. Te pre nego što odlučite da prvi put nanesete serum za lice, najpre pročitajte na njegovoj poleđini način upotrebe. Kada ga pravilno upotrebljavate, sprečićete mogućnost padanja tonusa kože i nastanak drugih kontraefekata.

Dodatna pogodnost koju ima veliki broj seruma za lice sa hijaluronom jeste kapalica, koja vam olakšava ceo proces nanošenja seruma, pomaže vam u kontrolisanju količine tečnosti koju želite iskoristiti, i time vas sprečava da potrošite više seruma, nego što bi trebalo.

Šta kažu dame o korišćenju seruma

Iskustva pokazuju da su žene najpre bile skeptične po pitanju ovog proizvoda. Ali posle nekog vremena su uvidele da je serum zaista zlatni sastojak u negi njihovog lica. Svaka među nama bi trebalo da uvede svakodnevno serum u 20-tim godinama. Dok bi u 30-tim trebalo da se pojača njegova upotreba i možda bi bilo korisno odlučiti se i za serum za lice protiv bora.

Samo neki od komentara lepšeg pola jesu da ovaj serum uklanja sitne bore već posle par nedelja. Čini lice mekim, svežijim i hidratantnijim. Pruža brze efekte, da je najbolji serum za lice protiv bora, a još ga možete naći po pristupačnoj ceni.

Što se tiče njegove teksture, veoma je lagan, lako se razmazuje po licu, a koža ga brzo upija.

Dodatni savet: Za delove, sklone sitnim borama, oko očiju, možete koristiti serum za ispod očiju, koji je takođe bogat hijaluronskom kiselinom. Shvatićete i sami koliko je moćan, kada već nakon 2 nedelje uočite prve rezultate.

Kako do mlađe i elastičnije kože: Zbog čega je bitno odabrati serum za lice

Autor: Ljiljana Bugarin

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...