FLYING SIMULATOR

Ko u detinstvu nije hteo da bude pilot ili bar da vidi kako izgleda kabina pilota uživo? Ukoliko ste jedni od tih ili samo bi hteli da probate sebe kao pilota, možete to da uradite u flying simulatoru na Aerodromu “Nikola Tesla”. To je još jedan dobar način da se skrati vreme, ukoliko ste došli ranije na vaš let ili može biti lep i originalan poklon za dragu osobu.

U pitanju je simulator letenja u kabini Boing 737-800, koja je smeštena na Terminalu 2 aerodroma „Nikola Tesla“. Program obuhvata 30/60/90 minuta letenja. Cena se razlikuje u zavisnosti od vremena koje izaberete. Pored vas u kabini nalaziće se neko od zaposlenih na aerodromu (instruktor), koji će vam prvo objasniti kako i šta funkcioniše u kabini, postupak pripreme za poletanje, kako se odvija let na visini, i kako treba da se spusti avion i posle toga počinje „praktični deo“, gde vi zajedno sa instruktorom „polećete“  na izabranu destinaciju. Ono što je interesantno je to da je grafika napravljena toliko dobro, da u jednom momentu počinjete da se okrećete da vidite da li vaša kabina stvarno se kreće ili stoji na mestu. Kad vaš avion „izađe na pistu“,  instruktor vam daje signal i kaže šta treba da se radi, da bi avion krenuo na svoje putovanje. Tokom „leta“ vi imate mogućnost da postavite pitanja, vezana za rad aviona, za sve pribore i sve što vas je ikad zanimalo, a niste imali mogućnost da pitate ili vidite.

 

Čitav program dostupan je i na srpskom i engleskom jeziku (postoji i na ruskom takođe).

Pored toga, organizuju se posete škola i studenata pa ukoliko bi i vaše dete htelo da zna kako izgleda posao pilota, ovde će da dobije sve odgovore.

Zakazivanje termina: +381 60 73 72 002

Radno vreme: 9-19h, svaki dan

Web sajt: www.flying.rs

Instagram profil: @flyng_simulator

Autor: Kristina Jovičić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve . Dobrodošli...

Brzinski voćni kolač – Banana rolat

Brzinski voćni kolač - Banana rolat. Da li volite...

Danas novo, sutra je već normalno

Danas novo, sutra je već normalno. Slušam kako najavljuju...

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike!

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike! Uroš...