Budite u trendu – pet modnih dodataka za zimski klabing

Budite u trendu – pet modnih dodataka za zimski klabing. Posle više dana ispunjenih rokovima koje je trebalo ispoštovati, nakon sastanaka, predavanja, dodatnih časova i mnogo stresa, došao je poziv za izlazak u klub. Odmah ste pristali. Rešeni da obučete ono u čemu se lepo osećate.

“Ponećete” i dosta lepog raspoloženja da biste ga u klubu dopunili novom energijom i emocijama. Ipak, pokušajte da odeću prilagodite stilu kluba. Ako ste u nedoumici, potražite na internet stranici više informacija o mestu gde ćete se zabaviti. Saznaćete više i o poželjnom dres-kodu.

Crna, tamno plava i siva – to su boje odeće koja se kupuje za izlazak i svečanije prilike. Uz modne dodatke takva garderoba može svaki put da izgleda “malo drugačije”. Ne verujete? Podsetićemo vas u redovima koji slede.

Elegantno, što to ne znači sportsko odevanje – Budite u trendu – pet modnih dodataka za zimski klabing

Važno je imati u vidu da odelo u klubu mogu da nose i devojke i momci. Naravno ako se tako obučeni lepo osećaju s obzirom da je reč o mlađim posetiocima.  Bez kravate svakako.

Mada ne mora muško odelo da bude kompletno, s obzirom da džentlmen pripijenu košulju može da kombinuje sa farmerkama i sakoom. Uz pantalone mlade dame će kombinovati blejzer i – elegancija je podmirena.

Obujte patike, ali znajte da kada su u pitanju klubovi Beograd je lokacija gde se u u lokalima za večernji provod ne dozvoljava sportsko odevanje. Trenerke neće proći “ni pod razno” jer ljudi koji rade na vratima proveravaju rezervacije, primenju takozvane sigurnosne mere i procenjuju da li su gosti prikladno obučeni.  

Patike ili čizme sa visokom štiklom

Sportske patike su odavno izašle na modne piste kao prihvatljiva, možda bolje reći poželjna obuća, čak i uz elegantne muške varijacije. Dobra su kombinacija sa pomenutim odelima, pre svega ekstramodernim pantalonama skraćenih nogavica.

Čemu onda da momci traže mokasine ili “oksfordske” cipele? Ne trebaju vam, patike su dovoljne. Ipak, poštujte sebe, blistajte i ponašajte se pristojno i ljubazno, poručuju mladim džentlmenima i njihovim damama iz klubova Beograd.

Devojkama će biti lakše da se skockaju: haljina ili pantalone sa kajšem, obuju čizme, mogu i kratke, takozvane gležnjače, ali sa visokom štiklom. Budu li kombinovale farmerke sa košuljom onda dolaze u obzir i čizme sa visokom sarom.

budite-u-trendu

Nekoliko dodataka kao lični identitet

Poznavaoci modenih prilika uvek podsećaju da se sa nekoliko dodataka personalizuje sopstveni izgled. Neka se dogodi da imate istu malu crnu haljinu kao i većina devojaka u klubu, podržite svoju eleganciju uz par srebrnih minđuša ili modernu ogrlicu. 

Ali izbegnite tradicionalni komplet minđuše-ogrlica-narukvica u istom stilu jer i to liči na nešto što se ponavlja i često viđa.

Ponesite malu torbu, toliku da u nju stanu novčanik, telefon i ruž ili sjaj za usne. Onu veliku koju svakodnevno nosite na posao ili fakultet, ostavite kod kuće među drugim torbama. U klubu vam neće biti neophodna. Ali zato će vam biti neophodna kožna ili obična jakna “obložena” džemperom da vam bude toplije.

Kako se brzo spremiti za izlazak

S obzirom da je reč o izlasku po zimskim temperaturama ešarpa i šal-marama mogu da pomognu da se postigne neki svoj lični pečat uz svaku, posebno jednostavnu kombinaciju bez detalja.

Ne samo da će da vam ugreje vrat, već će učiniti i da vaša jednobojna košulja ili haljina prestanu da budu monotone.

Da bismo vas uverili da se za klub možete lako i brzo spremiti, iako vas je društvo tek pre pola sata pozvalo da krenete zajedno, evo kako biste mogli da postupite. Ne razmišljajte previše, idite na sigurnu varijantu sa već pomenutom univerzalnom haljinom, jednobojnom, crnom, teget, bordo.

Tri, dva, jedan – kreni – Budite u trendu – pet modnih dodataka za zimski klabing

Haljina je izabrana. Odgovara svakoj situaciji, odgovaraće i izlasku u klub. Dodajete nakit, obuvate čizme sa štiklom, ako imate crvene – još i bolje. Ružičaste ili crvene cipele sa visokom štiklom takođe ”igraju” ove večeri, ali vodite računa o čarapama koje se sa njima usklađuju. Najbolje je da budu jednobojne, crne.

Torbica neka pada u oči, crvena, narandžasta, ružičasta. Ukoliko haljina nema rukave ili su oni kratki, računajte na neki šareni “drečavi” džemper dok se u klubu ne zagrejete. Ili ga nosite čitave večeri, ako vam je hladno.

Jaknom smo se već bavili, pa da ne ponavljamo. Šminka je svetlija, naneta u tri poteza, bez mnogo detaljisanja. I da ne zaboravimo frizuru. Ukoliko imate dugu kosu sakupite je u visoki konjski rep ili je jednostavno dobro iščešljajte i pustite slobodno. Za lokne: uvijač električni, ako baš mora.

budite-u-trendu-pet-modnih-dodataka-za-zimski-klabing

Da utvrdimo gradivo: kojih pet modnih dodataka?

Kada smo već počeli da odbrojavamo – vreme za spremanje pre polaska u klub, da nastavimo konkretno sa modnim dodacima koji vam uz univerzalnu haljinu uvek stoje “na izvolite” u ormaru. Da počnemo od glave.

  • Šešir
  • Ešarpa ili šal-marama
  • Minđuše, ogrlica, kajš sa interesantnom šnalom
  • Mala tašna, nekoliko komada
  • Štikle, čizme sa visokom štiklom

Na rezervom položaju na polici ostavite čarape, hulahop naravno, tanje i deblje od grilona, crne, teget, sive (što zavisi od boje koju preferirate), bilo bi dobro da budu reljefne, tufnaste.

I ono što je poželjno a ne vidi se, ali se itekako oseti – potrudite se da uvek imate kolonjsku vodu ili parfem. Koristite ih.

I još jedan pogled u ogledalo i – novčanik

Da su izlasci i druženja mladima neophodni to niko ne spori. Oni su vid socijalizacije i osećaj pripadnosti grupi, društvu i u velikoj meri zavise od muzičkog ukusa, ali i od dubine džepa njihovih roditelja ili njih samih.

Naravno ukoliko su u prilici da sopstvenim radom dopune poneku pregradu u sopstvenom novčaniku. Kada govorimo o posetiocima klubova onda se misli na generaciju koja ima između 21 i 35 godina. Tu većinu čine studenti i sveže zaposleni mladi ljudi, koji bi sem brige da lepo izgledaju pred izlazak trebalo da naprave i dobru računicu o trošenju novca.

Vlasnici klubova s druge strane nude slike svojih gostiju, nasmejanih i veselih, tvrdeći da se u klubovima svi razgale, odagnaju ružne misli i negativno raspoloženje. Tamo mnogi slave rođendane, veridbe i druge lepe događaje. Mi smo vam predložili kako da se snađete sa garderobom i pogledate se u ogledalo. Ostalo ćete sigurno uspeti sami. Želimo vam lep provod!

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje – satovi i slušalice od sada drastično povoljniji

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje –...

Odrastanje osobe sa invaliditetom u maloj sredini

Odrastanje osobe sa invaliditetom u maloj sredini. Život u...