Zimska moda: Top 5 jakni Zimska moda: Top 5 jakni
1) Kaput sa krznom Krzno nas uvek asocira na gracioznost, ali i na toplotu. Često se zbog upravo ovih razloga naše dame odlučuju za... Zimska moda: Top 5 jakni

1) Kaput sa krznom

Krzno nas uvek asocira na gracioznost, ali i na toplotu. Često se zbog upravo ovih razloga naše dame odlučuju za njega tokom zime i hladnih dana. Sve što obučete uz ovaj kaput delovaće elegantno i blagi detalji mogu upotpuniti vaš izgled.

2) Bunda 

Pomenuli svo već koliko je krzno toplo i elegantno za ove zimske dane. Često možemo videti da se bunde nose od davnina, gledajući filmove uvek uočimo neku damu u bundi koja zaseni celu prostoriju pojavom. Laka je za kombinovanje sa drugim komadima odeće i žene je rado biraju kao omiljeni modni komad.

3) Duža jakna 

Poznate ličnosti se često odlučuju za ovu jaknu. Sjedne strane jer je zaista topla, a s druge strane jer ne morate misliti o tome da li se uklapa u sve to što nosite sa jaknom. Uz dobre čizme ili patike i duža jakna postaje naš omiljeni komad koji nas čuva od hladnoće.

4) Predimenzionirana jakna

Ove jakne su idealne za slojevito oblačenje ali su poprilično glomazne tako da definitivno nisu za sve osobe ali su i dalje na vrhu naše liste. One su svake zime u trendu i time ih možemo videti svake godine u našim buticima. Najbolje je kombinovati ih uz uže pantalone.

5) Kaput 

Kaput je univerzalan trend za svaku zimu i lak je za kombinovanje različitih stilova. Uz lepu beretku i šal ulazite u sopstveni modni svet a neko u ulice velikog modnog grada Pariza.

Autor: Rebeka Brošćanc

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *