ŽENSKA TORBA- NAJBOLJI MODNI DODATAK

Praktična i efektna- dve su osobine koje uvek tražimo u savršenoj dnevnoj torbi. Osim što će odigrati ulogu jednog od ključnih modnih detalja u našim svakodnevnim kombinacijama, torba je istovremeno dodatak u kom se mora pronaći mesto za sve one najvažnije stvari koje svakodnevicu čine mogućom ili jednostavnijom – od mobilnog telefona, novčanika i ključeva do planera i nekoliko make up favorita. Unazad nekoliko sezona, najpraktičnije izdanje dnevne torbe pronašli smo u šarmantnim ruksacima.

Ako su školski i studentski dani iza vas, ruksak je i više nego poželjan modni dodatak unutar svakog ormara. Uz poznate dizajnere koji su pre nekoliko sezona prepoznali taj neodoljivi spoj praktičnog karaktera i efektnog izgleda, nekoliko novih modela svake sezone možemo pronaći i u kolekcijama poznatih i pristupačnih high street brendova.

Zimska sezona najpraktičniju torbu spojila je sa najraskošnijim trendovima sezone kako bi kreirala šarmantne modele  kojima nećete moći odoleti. Od veštačke ili prave kože, sa mat, sjajnim ili snake skin efektom, torbe različitih veličina i modela ove zime izgledaće bolje nego ikad zahvaljujući raskošnoj paleti zagasitih tonova koji svakom modelu, čak i onim jednostavnim, ležernim modelima, donose efektan izgled.

Svaka zimska garderoba treba jednu svestranu torbu, da isprati taj outfit, a sa šarmantnim i praktičnim modelima nikada ne možete da pogrešite.

Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...