ŽENE I BIZNIS – RUKU POD RUKU ŽENE I BIZNIS – RUKU POD RUKU
Mnogo je žena koje su svoje snove ostavile negde u nekom zapećku, u nekim sećanjima, nadanjima, snovima… Mnogo je žena koje su svoje poslovne... ŽENE I BIZNIS – RUKU POD RUKU

Mnogo je žena koje su svoje snove ostavile negde u nekom zapećku, u nekim sećanjima, nadanjima, snovima… Mnogo je žena koje su svoje poslovne uspehe zanemarile jer su smatrale (ili su ih makar u to ubedili) da to što sada imaju porodicu je njihov primarni posao. A tako bi se rado ujutru sredile i ponosno ušetale u svoje kancelarije. Tako bi rado radile sve ono za šta su nekada (možda) mislile da im neće doneti bog zna kakvu slavu i korist. Gde su te žene? Šta se desilo sa njima? Sa njihovim životima?

Tu su one. Zaglavljene negde između danas i sutra, između kuhinje i dnevne sobe… između njihovih želja i tuđih očekvanja. Drage moje, danas je pravi dan da uzmete stvar u svoje ruke. Da stvari nazovete pravim imenom. Nemojte da vas brine šta će ko reći, jer to je ubilo više snova nego bilo šta drugo na svetu.

Na vama je da ostatak vašeg života od ovog trenutka bude savršen. Da budete kreatori svoje sudbine, svoje sreće, svog uspeha… Uposlite svoje ruke, svoju maštu i uskladite ih sa svojim željama i uspeh je zagarantovan. Da krenemo sa onim osnovnim, a to je prosto pitanje Šta VI želite?

Želite da se posvetite karijeri, ali se plašite. Plašite se osude, odbijanja, neuspeha, odustajanja… plašite se da nećete imati podršku… E pa drage moje, stisnite zube i zauzmite se za sebe.

Radi ono što voliš i uživaćeš svaki dan

Zvuči kao san, znam. Ali to može da bude i vaš san. Zamislite da ustajete svakoga jutra i da sa osmehom idete na posao, jer znate da vas čeka posao koji volite. Pri samoj pomisli na to lice mi se razvuče u širok osmeh.

A sada da se vratimo na ono što vas muči. To je već pomenuti strah od odbijanja, neuspeha, bez podrške… Sve ovo zvuči zastrašujuće, ali ne i nepobedivo. Ako vi znate šta hoćete i ako ste istrajni u tome, uspeh neće izostati, a sa njim dolazi i podrška, pomoć, novac… (sve zavisi od toga koji je vaš posao).

Mame i biznis

To što ste mama, ne znači da nemate prava na svoje snove i želje. Ima toliko poslova koje možete sa uživanjem da radite od kuće i da pri tom i zaradite. Odredite sferu interesovanja, malo proučite ono što vam nije jasno i krenite!

Ceo svet je vaš. Možete se baviti nekim ručnim radom, rukotvorine su opet u modi. Ako imate smisla za pisanje i ako imate šta da kažete bloger je idealno zanimanje za vas (iako nas ima puno).

Slikanje, podučavanje drugih iz raznih oblasti, marketing…. samo su nekolicina mogućnosti koje vam se pružaju. Žene vladaju svetom ! To vam svako mora priznati. Žene i biznis – ruku pod ruku mogu da osvoje svet. Imate sva prava ovoga sveta da budete deo uspešnih ljudi, samo ako to želite.

Autor: Lidija Gajić

https://dolistyle.wordpress.com/2018/05/20/zene-i-biznis-ruku-od-ruku/

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *