ŽELITE DA SKINETE LAK SA NOKTIJU, ALI NESTALO VAM JE ACETONA. MI IMAMO REŠENJE ZA VAS ŽELITE DA SKINETE LAK SA NOKTIJU, ALI NESTALO VAM JE ACETONA. MI IMAMO REŠENJE ZA VAS
Koliko puta se svakoj ženi desilo da joj se lak okrzne, izguli ili da prosto želi da promeni boju na noktima, ali ostala je... ŽELITE DA SKINETE LAK SA NOKTIJU, ALI NESTALO VAM JE ACETONA. MI IMAMO REŠENJE ZA VAS

Koliko puta se svakoj ženi desilo da joj se lak okrzne, izguli ili da prosto želi da promeni boju na noktima, ali ostala je bez acetona. Dok ona to shvati bude kasno za kupovinu i šta sada da radi?! Imamo tri jednostavna, laka i brza rešenja za vas. Ostanite sa nama i u daljem tekstu videćete o čemu je reč.

DEZODORANS U SPREJU

Odlična zamena za aceton, u kritičnim situacijama. Naprskajte dezodorans u spreju po noktima i tuferom skinite lak. Jedina „caka“ je što ovo morate brzo da uradite. Nokti će vam nakon toga biti spremni za novu boju laka.

LAK ZA NOKTE

„Klin se klinom izbija“ – što bi rekli naši stari. U tome ima istine. Na već postojeći lak koji imate na noktima, nanesite isti i tuferom skidajte. Nov lak vezaće se za stari i povući ga sa sobom dok ga skidate tuferom ili vaticom. I sa ovim postupkom morate biti brzi.

LAK ZA KOSU

Isti proces skidanja i nanošenja je kao i kod dezodoransa u spreju. Znači naprskate nokte i brzo skidate tuferom ili vaticom.

Posle svakog, od ova tri procesa, ruke dobro operite sapunom i isperite mlakom vodom. Nokti će vam biti spremni za nove, lepe boje.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *