ZAŠTO ŽENE VIŠE VOLE ALFA MUŠKARCE? (AKO NISTE ZNALI)

Ulazite u klub, dobijate dobar sto u centralnom delu, tu ste sa još dve ili tri drugarice oko vas, dobro se osećate i raspoložene ste sve zajedno, cele večeri.
Djuskate, zavodljivo njišete kukovima i pratite ritam muzike… preko puta vas je sto sa četiri muškarca, jedan je obučen opušteno, majica, patike i farmerke, drugi je poprilično sredjen: bela košulja, pantalone i cipele, treći ima kačket na glavi i nosi nešto nalik na trenerci (ali nije trenerka), a četvrti je napucan: mišići, bicepsi, tricepsi, sve to je istakao preuskom odećom i još se pravi važan.
Vreme odmiče, atmosfera se zagreva a ovi momci i devojke se medjusobno susreću pogledima i u jednom trenutku postaju takmičari u ljubavi… ali, šta vi mislite, koji frajer ovde odnosi pobedu?
Koji bi se najviše dopao devojkama, za kime bi glavu izgubile..?
Pa upravo za onim koji im daje jasne signale, koji je svestan sebe i zavodi, koga baš briga šta će drugi reći, ko je možda i neobično… svoj.
To može biti bilo koji od ova četiri momka i nije ni bitno kako je obučen i kako izgleda, bitno je da je svoj, poseban i odlučan. Da nema kočnica, da nema čekanja. Da nije uplašen, da ga je baš briga. To žene vole! A tako se ponašaju alfa muškarci.
Jer, ako voliš da čekaš i zamaraš se nebitnim stvarima, da razmišljaš o glupostima i u datom momentu te „nema“, a ti ni sam ne znaš zbog čega, onda sigurno znaj da to nije odlika jednog čvrstog karaktera i nema vremena. Nema vremena za odlaganje, nema vremena za prilazak nekome, već ako si odlučio, onda uporno sledi sebe i svoje srce, pa možda na kraju i svi budemo alfe, a ne omege!
Autor: Ivana Damnjanović

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...