ZAŠTO NAS VARAJU?

“Muškarci, kada varaju, traže pohotne devojke”… ovako glasi staro pravilo! Za takve devojke se smatra da mogu da zadovolje njihove seksualne potrebe. Za muškarce sa Balkana oduvek je važilo pravilo da imaju jak libido I da mogu satima da provedu u krevetu I tako u nedogled.

Mnoge žene, koje ne spadaju u grupu pohotnica, smatraju da je dovoljno da jednom – dvaput budu zanimljive na trenutak, pa da će na taj način opčiniti muškarca kojeg su odabrale. Ali, ne lezi vraže. Tajne muškaraca vrlo lako postaju otkrivene, dovoljno je samo da im zagolicate maštu i počnete priču na tu temu.

Vrlo brzo će vam baš sve o sebi otkriti, samo budite strpljive. Njima je samo potreban pažljiv slušalac, neko ko će da “pusti buvu” na pravom mestu u pravo vreme i dobro načiljiti uši… I čekati odgovor. Neko ko će da se pretvara da je zainteresovan za njega kao pojedinca i ko će ga ubediti u to da vama može SVE da kaže. Ali, samo pažljivo. Tako sam ja, kao pažljiv sagovornik, malo istraživajući i mnogo osluškujuci, došla do saznanja – kakve žene muškarci traže radi zabave. I to nije aludiranje na nikakve kučke niti devojke iz istoimenih već poznatih knjiga. Ovo je nešto sasvim drugačije.

Pitala sam njih nekoliko i svi, baš svi su odgovorili isto.

“Samo da je opičena! To volim i to mi treba.” – reče jedan. Za njim to ponovi i drugi i treći, nedugo zatim, posle svih odgovora (a sve sam ih pitala nasamo pojedinačno), ispostavilo se da baš svi rekoše ISTO.

Izgleda da tajna leži u baš tome da svi oni maštaju da svoje slobodno vreme provedu sa nekom zabavnom devojkom. Tajna leži i u preteranom stresu koji ih ne zaobilazi svakodnevno, jer je dobro poznato da je na njih sručen jedan ogroman teret: kako prehraniti i sebe i porodicu, kako zaraditi više, kako biti muževan u svakom smislu te reči, kako opravdati svoju muškost (na mnoge načine, mig).

Oni žele osobu iz mašte, koja će postati njihova stvarnost.

“Samo da je luda. Jer mi dosadna ne treba. Ma, sve da probam sa njom! Takvu hoću i neću da mi se folira. Hoću da osetim sve sada ovde odmah i na ovom mestu, neću da čekam” – ovo mi reče jedan moj poznanik, da, poznanik. I već smo razvezali priču o seksu.

Ja vam kažem, njima samo malo fali. Taj njihov okidač u glavi, prvo samo malo podgrejete i samo treba da sedite i slušate! Mit je da su muškarci teški na rečima i da im morate čupati te iste reči iz usta!

“Nije samo stvar tog seksa, znaš… Kad odem da platim neku ribu, meni treba da me prvo nasmeje, da mi ulepša dan, da me pokrene kompletno, raspali strast i probudi čežnju.”

Baš iz tog razloga, kod muškaraca bolje prolaze i hard-kor zanimljive devojke koje im konstantno drže paznju, kada se i taj intimni čin završi.

“Doći ću opet!” – ovo reče jedan momak koji je došao na partiju opuštanja u jedan poznati “swinger bar” na erotsku masažu. Iako ima ženu. I decu. Da. Znam kako ovo zvuči, ali je istina. I nemojte da me pitate kako za ovo sve znam.

“Ženu volim ali je nezanimljiva, što se toga tiče dosadna i pri tome, ravna kao daska!” – hmmmmm došlo mi je bilo da ga rascopam u glavu, ali  – samo civilizovano. Žena je žena, kakva god da je i mora se poštovati. Ako ti se ne dopada, zašto si je birao? Ali dobro, da se vratimo na temu.

Ako ste vi jedna od njih koja ne voli ovakve priče, možda je baš u tome stvar:  možda niste ni istražile dovoljno svoju požudnu stranu. A možda je za sve to kriv uticaj okoline. Nemoj ovo, nemoj ono… itd.

Biti “bezobrazan” u nekoj meri, nekada može da ti donese samo dobar užitak. Kao u seksu. Možeš obnoviti uspavanu strast samo ako na vreme oslušneš potrebe svog momka. Ali i svoje potrebe. Tako da on ne mora uopšte da traži napaljene pohotne devojčice.

Autor: Ivana Damnjanović

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Razmišljajte o putu ka napretku

Razmišljajte o putu ka napretku. Brz način života ima...

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica. Sočni aromatični kolač...

Biološka terapija

Biološka terapija. Biološka terapija predstavlja tretman koji treba da...

Dokaz da si dovoljan sebi

Dokaz da si dovoljan sebi. Da biste postali ili...