Zašto je prirodna kozmetika mudra odluka?

Priroda zna da nam uzvrati mnogostruko više kada znamo da je negujemo i cenimo. Sve više se cene i koriste prirodni sastojci u kozmetici, organska hrana, provereni izvori prečišćene vode. Stari i poznati sastojci po delotvornosti su upravo ono što može doći vas i vaših ruku. Do kraja teksta saznajte kako.
Pored toga što su prirodni sastojci sve više prepoznati i kod malđe i starije populacije, postoje mnogobrojne prednosti prirodne kozmetike koje odabir iste opravdavaju mudru odluku njihove kupovine.

Formulacija kozmetike koju pravi firma Note Lepote stare su pola veka, napravljeni su od strane stručnjaka iz porodice. Kreirani su od strane doktorke farmaceutskih nauka Jelena Jorgović po kojoj proizvodi i nose inicijale u svom nazivu, jer iza dobrih receptura stoji veliko znanje stečeno po svetu, a svojevremeno potvrdila istoimena unuka u svom kozmetičkom salonu, koja je kozmetičarsku praksu nadograđivala seminarima po svetu. Sve proizvode stavlja u promet treća generacija u porodici Natalija Jorgović Pejić, vlasnica firme Note Lepote koja prepoznaje vrendost tajne porodične formulacije i plasira proizvode.

Sve je krenulo sasvim slučajno, a doseglo je do ozbiljne proizvodnje u labaratoriskim uslovima, sertifikovano ISO standardima, kontrolisanim kvalitetom supstanci, na nivou evropskih uslova proizvodnje kozmetike. Ni manje ni više, sve u doba pandemije, vreme neizvesnih uslova, ali sa puno vere u vrednost i kvalitet proizvoda, što je jako brzo i tržište pokazalo.
Velika prednost odabira prirodne kozmetike je što se pravi u malim serijama te će u vaše ruke uvek stizati sveže napravljena JJ kozmetika.
U sastavu se ne koriste agresivne i sintetičke supstance, koje su često uzrok iritacija na koži.

Krivac za nastak JJ brenda proizvda je JJ losion, čija se receptura bazira na sastojku koji veoma poznat po svojoj lekovitosti – Kamfor.
Kamfor pripada skupu drevnih prirodnih materija, koje su se često koristile kroz istoriju kao lek ili začin. Tradicionalno se pravi od kamforovog drveta starijeg od 50 godina, velikog zimzelenog stabla koje raste u Aziji. JJ losion na bazi kamfora, AHA I BHA kiselina temeljno čisti kožu, kontroliše mašćenje, pogodan je za masniju T zonu i redukuje proširene pore. Kožu lica dovodi do blistavog sjajnog izgleda uz osećaj svežine na licu, a svoju veliku delotvornost pokazuje u jako kratkom roku.

Veliki broj zadovoljnih korisnica pokrenule su želju da se otkrije još koji porodični recept koji je takođe naišao na veliko odobrenje korisnica, JJ Porcelansa maska. Maska za lice sadržana od pirodnih sastojaka koja vaše lice čini čisto kao porcelan. Odlična je za čišćenje i detoksikaciju kože jer sadrži veliku količinu silicijuma koji pomaže uklanjanju mrtvih ćelija kože. Čisti kožu, izvlači toksine i doprinosi njenoj regeneraciji. Smanjuje proizvodnju sebuma. Ostavlja kožu mekom i glatkom, poput porcelana. Tokom zimskih dana poznato nam je da se javlja veća zagadjenost vazduha, te je ovaj proizvod idealan za detox kože lica.

Ceo concept JJ kozmetike zasniva se na interakciji i stalnoj komunikaciji sa  korisnica. Zadovoljan osmeh na čistom licu žena koje koriste našu kozmetiku je naš najveći moto. Posebno birane prirodne supstance JJ formulacije u kratkom roku daće vidljiv efekat na kojem ce Vaša koža biti zahvalna mudrim odabirom prirodne JJ kozmetike.

Dobro došli u klub JJ dama.

Naše proizvode možete kupiti
WWW.JJlosion.rs
@jjlosion – IG ili FB
Sve informacije na telefon
0666440460

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....