ZAŠTO JE DOBRO DA I KUĆI BUDETE LEPE I DOTERANE? ZAŠTO JE DOBRO DA I KUĆI BUDETE LEPE I DOTERANE?
Ako ste kući ne znači da ceo dan morate biti sa vezanom kosom samo sa kremom na licu i u staroj trenerci. Onda kada... ZAŠTO JE DOBRO DA I KUĆI BUDETE LEPE I DOTERANE?

Ako ste kući ne znači da ceo dan morate biti sa vezanom kosom samo sa kremom na licu i u staroj trenerci. Onda kada na doterivanje budete gledale kao na ličnu higijenu sve će vam biti lakše, a i neće vam trebati puno vremena. Malo tonirane anti wrinkle kreme, senke na očima, maskare, rumenila i sjaja ili karmin na usnama i gotove ste. Kosu očešljate i napravite frizuru po vašoj meri i želji. Evo zašto je to sve dobro.

1.Kao prvo uvek ste spremne da prošetate negde, da odete sa nekim na kafu ili na ručak, da izvedete dete u obližnji park… Nećete imati razloga da odlažete sve to pod parolom „Dok se ja sad sredim. Ma mrzi me. Ne mogu sada još i da se šminkam. Vidi mi kosu.“ Već ste sređene, samo da uzmete jaknu, torbu, obujete se i uživate.

2.Ono što je takođe veoma bitno jeste to da se sigurno sa sređenom frizurom i tako lepom šminkom na licu nećete razvlačiti po krevetu i gubiti dragoceno vreme.

3.Ovo se nadovezuje na sledeću stvar, a to je produktivnost. Samim ti što se nećete izležavati po krevetu, to što lepo izgledate utiče i na vaše samopouzdanje te samim tim imate više volje i želje da radite, šta god da je vaš posao, šta god da kući radite.

4.Kada ste tako doterane poželećete da i prostor u kome ste bude sređen, pa ćete verovatno osvežiti vaš prostor malim sređivanjem. Lepa kuća , lepe i vi.

5.Ako se pogledate u ogledalo videćete lepu i zadovoljnu ženu. Na taj način se možete motivisati na zdravu ishranu ili neki vid treninga, bilo da je od kuće ili u teretani.

U svakom slučaju ovo nikako ne može da vam šteti. Pišite nam u komentarima koje je vaše mišljenje povodom ovoga, a i svaki savet je dobrodošao.

Autor: Lidija Gajić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *