ZAŠTITITE KOŽU PRIRODNIM PREPARATIMA ZAŠTITITE KOŽU PRIRODNIM PREPARATIMA
Koža je naš najveći organ i veliki štit u odbrani od štetnih spoljnjih uticaja, iz tog razloga i zaslužuje maksimalnu negu. Kada iz bilo... ZAŠTITITE KOŽU PRIRODNIM PREPARATIMA

Koža je naš najveći organ i veliki štit u odbrani od štetnih spoljnjih uticaja, iz tog razloga i zaslužuje maksimalnu negu.

Kada iz bilo kojih razloga, koža počne da gubi svoju vlažnost  i postane suva, može da se javi osećaj grubosti i zategnutosti. Ukoliko ne reagujemo odmah i zaštitimo se odgovarajućim proizvodima, mogu da se jave ispucalost, crvenilo, ali i velika iziritiranost,

Ono što u ovakvim slučajevima najbolje pomaže je Aloa Vera i ulje Jojojbe. Na ovaj način najbolje ćete dubinski hidrirati kožu i potpuno je regenerisati.

 

Zašto baš Aloa Vera ?

Ova biljka deluje na zdravlje i lepotu naše kože. Obezbeđuje sve potrebe tkiva, štiti prirodnu PH vrednost, održava vlažnost, ali i ubija sve bakterije, gljivice i sve štetne mikroorganizme.

Uklanjajući mrtve ćelije na površinskom sloju- što i predstavlja osnovu regeneracije- najdublji slojevi kože obnavljaju se, a što se i vidi prvo na izgledu i stanju kože.

Zbog svog bogatog sastava, ova biljka značajno utiče na reepitelizaciju kože nakon nekih povreda, poput opekotina ili udaraca.

Svaka neumerenost šteti našem zdravlju, a to se prvo odrazi na stanju i izgledu kože. Zato je potrebno težiti harmoniji tela i uma.  Mislite na vreme i omogućite svojoj koži duboku hidrataciju i oporavak.

 

Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *