ZA SVA VREMENA ZA SVA VREMENA
Kako smo divno svi rođeni. Dao nam je Stvaraoc mekanu kožu,mirišljavu,svilenu kosu i bezbrižan smeh i plač. Porasli smo od tada,neko manje neko više,razvijali... ZA SVA VREMENA

Kako smo divno svi rođeni. Dao nam je Stvaraoc mekanu kožu,mirišljavu,svilenu kosu i bezbrižan smeh i plač. Porasli smo od tada,neko manje neko više,razvijali se kako je ko bio naučen. Samo jednu osobinu nam je Stvaraoc udahnuo u dušu…čistu bezuslovnu ljubav. Hvala mu što je mislio da će nam ipak samo to biti potrebno,bio je u pravu. Sve što raste,raste iz čiste ljubavi,sve što radimo iz srca uvek lepo uradimo. Kada ljubav osećamo i dajemo,drugi nas ne mogu mrzeti,jedino mogu biti zbunjeni. No većina nas pravi grešku. Ljubav je u vama drugari,nemojte je tražiti u žbunu,pod kamenom ili u drugoj osobi. Pustite osećaj iz vas,ima je dovoljno ne brinite,nećete ništa izgubiti. Samo ne dozvolite da patite zbog toga što neko ne razume ljubav u vama. Ne možete u drugima probuditi ono što oni još nisu osvestili u sebi. Gubite energiju bespotrebno. Ljudi razumeju ljubav kao: ,,Volim te i super mi je ako ti mene voliš”. Drugari moji,čitaoci moji rastite i ne obazirite se na to da li vas ko voli,ali usput darujte svoju ljubav i neće ostati neprimećena. Cvet zaliješ pa procveta,nekog ko plače zagrliš i smiriš ga,daš ruku malom detetu da ne padne i dao si mu poverenje.

Ne treba vam niko da bi ste voleli,to je u vama,a da bi ste vezali ljubav za nečiju ljubav mora energija da se poveže u suprotnom možete da dubite na glavi. Ne trošite se na pogrešne ljude i loše izbore. Napravite korak napred a svemir će napraviti dva,čega se bojite,šta umišljate? Ko kaže da nećete uspeti i ko kaže da nema osobe za vas? Sve je uređeno po savršenom redosledu i samo treba da naučite kako sve funkcioniše. Ovo vam piše neko koga bukvalno ,,samo što voz nije pregazio”. Mnogi od vas me znaju,pa znaju da pišem srcem i iz ličnog iskustva. Naučite da smirite sebe,da ne upijate lošu energiju. Naučite da čistite um i telo. Ne možete ništa uraditi ako ste otrovani i zadojeni lošim uverenjima,ako osuđujete ljude,zavidite i mrzite. Šta šaljete,to dobijate. Kada naučite da sve prihvatite što vam se dešava i da oprostite iz duše,biće vam tada jasno šta sada pokušavam reći. Zapamtite,ništa i niko nije vredan da žrtvujete vašu sreću. Zapamtite da praštate i ono osnovno,tu ljubav što vucarate u sebi godinama,šaljite okolo ljudima,životinjama,biljkama,šaljite je u svemir. Za sva vremena da naučimo,ljubav je sve u nama i oko nas. Samo volite i širite sreću,danas,sutra,ma za sva vremena.

Autor: Sanja Radojković Đurđević

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *