Za najmlađe: Pametni rođendani | TEAM CHALLENGE Za najmlađe: Pametni rođendani | TEAM CHALLENGE
Obradujte najmlađe i priredite im rođendan koji će zauvek pamtiti. Budite originalni i svoje namilije povedite u divnu avanturu koju vam pruža poseban poklon.... Za najmlađe: Pametni rođendani | TEAM CHALLENGE

Obradujte najmlađe i priredite im rođendan koji će zauvek pamtiti. Budite originalni i svoje namilije povedite u divnu avanturu koju vam pruža poseban poklon.

U pitanju je PAMETNI ROĐENDAN / TEAM CHALLENGE.

Ova igra predstavlja način da uz takmičenje na najoriginalniji način proslavite rođendan vašem mališanu. Igrači se dele u dva tima i nastoje da nadmaše protivničku ekipu u broju savladanih igara. Team Challenge je namenjen deci uzrasta od 9 do 16 godina. Kroz igre vežbaju timski duh i vijuge!

Team Challenge je zabavna takmičarska igra u kojoj je cilj rešiti što veći broj zagonetki i logičkih problema. Poželjno je da broj dece bude paran kako bi se obezbedilo korektno takmičenje. Tokom igre, timovi vide rezultat na monitoru i znaju koliki su broj poena osvojili. Svaki učesnik je deo ekipe i kroz igru deca uče i stiču znanja i veštine potrebne za rad u bilo kom timu ili grupi. Završnica igre je pravo adrenalinsko iskustvo. Ekipe nastoje da nadmaše jedna drugu u broju rešenih zagonetki dok sat otkucava poslednje sekunde.

Na sajtu  https://www.posebanpoklon.rs/ možete pogledati i ostale poklone, kao i ovaj.

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *