Vreme samo za vas dvoje – vaš medeni mesec Vreme samo za vas dvoje – vaš medeni mesec
Kada nakon burnog dana, presvlačenja, puno običaja i mnogo gostiju jedva čekate da se osamite, poseban poklon je osmislio nešto zaista posebno za vas.... Vreme samo za vas dvoje – vaš medeni mesec

Kada nakon burnog dana, presvlačenja, puno običaja i mnogo gostiju jedva čekate da se osamite, poseban poklon je osmislio nešto zaista posebno za vas.

VAŠ PRIVATNI RAJ/MEDENI MESEC – Sačekaće vas prelepa soba uređena u romantičnom maniru sa prigušenim svetlima i laticama ruža na podu. Uz svetlost sveća i čašu šampanjca možete početi sa užitkom i potpuno se posvetiti jedno drugom. Konačno vaš mali privatni raj i vreme koje možete u potpunosti da posvetite jedno drugom, uživajući u romantičnoj atmosferi, udobnom smeštaju, prirodi, i zajedničkim aktivnostima.

Ono što vam poseban poklon ovim pruža jeste smeštaj u veoma komfornim sobama. Sve sobe imaju kupatilo,besplatan internet I Tv. Ovaj paket podrazumeva: bogate specijalitete za doručak, ručak I večeru, posebno dekorisanu sobu, poklon iznenađenja za mladence; šampanjac u sobi, kasni doručak u sobi, korpu sa voćem, parcijalnu masažu tela. Tu su još i vožnja čamcem, jahanje, vožnja fijakerom. Korišćenje sportskih terena. Kasna večera uz sveće i još mnogo toga.

Za više informacija posetite sajt https://www.posebanpoklon.rs/

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *