Vreme je da živiš onaj život o kome maštaš

Vreme je da živiš onaj život o kome maštaš.  Ako želiš da dobiješ dodatnu motivaciju vezano za promene koje uvodiš u život – na pravom si mestu. Niz saveta ti može pomoći da budeš samouverenija, da jasnije vidiš ono što želiš i konačno se usudš da kreneš da radiš ono što istinsi želiš. Promene nisu lake, ali su savladive. A ti to možeš! Da li sebi postaviš pitanje: Šta ako uspe?

Put promene

Prvi korak na novom putu promena, jeste svakako prihvatanje ograničenja i sebe kao potpuno nesavršeno biće. To smo mi, savršeno nesavršeni ljudi. To je ono što znači biti ljudsko biće! I prihvati sebe takvu kakav si – uradi to s radošću. Nije lako ali malim koracima možeš stići do velikog uspeha! Voli sebe, nemoj to zaboraviti. Ljudi mogu da budu srećni samo ako su autentični. Onda izvori sreće počinju da teku. Osećaš se živom, počinješ da primećuješ sitnice koje zapravo čine život.

Vreme je da živiš onaj život o kome maštaš

Možda miris kafe, vetar u licu, hladnoća, toplota, sve ono što te okružuje, prostor u kome radiš. To je prisustvo, to je sadašnji trenutak. To je život. Dobijaš one male šljokice u oku kada se nasmeješ, a tada nisu važne ni te male bore oko očiju koje se pojave prilikom svakog predivnog smeha koji izlazi iz tebe kao najlepša pesma. Radost je biti u tvom društvu. Kosa počne plesati na povetarcu, pleše iz sopstvenog izobilja a srce treperi iz sopstvene radosti. Predivan osećaj!

masta-zivot

I znaj…

Neće ti baš uvek biti jasno šta se tačno dešava, ali ono što je sigurno je da osoba kojoj možeš sada I ovde pomoći jesi ti sama. Nikome drugom ne možeš da pomogneš. Vidi svoje probleme, gledaj svoje strahove, gledaj svoj um i prvo probaj to da promeniš. Ako prihvatimo da se sve neprestano menja i teče, kažu, stvari se sasvim glatko odvijaju.

Autor: Jelena Vučković

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...