VREME GODIŠNJIH ODMORA I PLAŽA VREME GODIŠNJIH ODMORA I PLAŽA
S obzirom da su vrućine uveliko zamenile one prohladne i kišne dane, mnogi su spas potražili pored voda. Neko na moru, neko na jezerima,... VREME GODIŠNJIH ODMORA I PLAŽA

S obzirom da su vrućine uveliko zamenile one prohladne i kišne dane, mnogi su spas potražili pored voda. Neko na moru, neko na jezerima, neko kraj reka, bazena… Uglavnom svi na neki način uživamo u sunčanju i kupanju. Postavlja se pitanje, šta je to što je neophodno da imate pored sebe bilo da ste na plaži ili na bazenu?

Ono što je veoma bitno jeste krema za sunčanje za zaštitnim faktorom. Ovo nikako nemojte zanemarivati, jer vaše zdravlje je u pitanju.

Uvek imajte u torbici za plažu labelo, jer usne na suncu i od slane vode dosta pucaju. Negujte ih više puta tokom dana.

Za sve dame koje žele da neguju kosu i na odmoru, pakovanje za kosu će biti spas za vas. Nakon dolaska na plažu nanesite pakovanje na kosu i neka tu ostane sve dok ne pođete u smeštaj. Slobodno po malo dozirajte na krajevima kose tokom boravka na plaži.

Bez flašice se vodom ne idite nigde, tako da to pravilo važi i onda kada uživamo na suncu.

Najbolje je kada vreme provedete kvalitetno i kada se ne dosađujete. U tom slučaju naš savet je da sa sobom ponesete knjigu koju trenutno čitate (ili neku novu koju želite da pročitate). Uživaćete u vodi, suncu i lepom štivu.

Imamo i rešenje za ljubitelje pisanja. Zaboravite na masivne uređaje makar dok ste na plaži. Ono što će vam pomoći jeste planer ili obična sveska i olovka, gde ćete moći da zapisujete sve ono o čemu inače pišete. Najbolje ideje se rađaju kada im se najmanje nadamo, zato je dobro da imate gde da ih zabeležite.

Na telefonu napravite pley listu omiljenih pesama uz koje možete da uživate.

Dezodoras ili roll on trebate uvek imati pri ruci, a posebno u ovim situacijama.

I naravno neizostavne naočare za sunce.

Na vama je samo da uživate i napišete nam vaše utiske o našoj listi proizvoda koje je poželjno imati kod sebe kada ste na plaži.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *