Volite se ljudi!

Volite se ljudi!

Samo ljubav!

Molim vas volite se!

Ova misao je duboka, onoliko koliko je svaki pojedinac bude shvatio. Na ovom svetu si sada samo da voliš, krećeš od sebe jer znaš da si se po malo izubio. Bio si divna beba, čist osmeh, čista ljubav. Svima si se radovao i svi su se tebi radovali. Rastao si i pod pritiskom društva i roditelja. Menjao si navike, ciljeve, prao misli, docrtavao mapu uma.S vi smo to prošli, ali na ovom putu datom na dar uvek možeš da ispraviš sadašnjost.

Volite se ljudi!

Obriši tu loše docrtanu mapu uma. Baci glupava uverenja koja ti ničimu ne služe, kao i sve vrdenosti bez značaja. Moraš se zavoleti. Sebe prvo zavoli! Sve su greške tvoje, kao i sve pobede. Zagrli sebe, isplači sebe, prigrli najmilije i voli. Energija nema zidove i ne postoji ta osoba koju ljubavlju nećeš dotaći. Čak i ako je hladna, nekada i neljubazna, ti svoje puštaj i voli. Zapamti, ljubav si poslao i ona će naći pukotine da prodre u dušu te osobe. Učiniće to kao kada sunčev zrak ispunjava sobu. Na kraju će je obasjati čitavu.

Volite se ljudi!
Volite se ljudi!

Možda to tada nećeš znati, ali to je tvoja misija na ovom svetu. Neke osobe ti neće uzvratiti istom merom, ali veruj, pokazaće to prema nekoj drugoj osobi. Nekada će drugima poslati svoj zrak. Tako se širi krug dobrih misli i dela. U ljubavi često nema povratna, ali je dobijaš od  drugih ljudi. Svoje podignute lopte pobacajte u koševe života. Toliko je ljubavi i lepote na ovom svetu, a mi to ne vidimo. Molim vas volite se bez koristi i manipulacija. Volite se kao kada ste bili mali, onako čisto dečije.

Volite se ljudi!

Bila mi je teška nedelja, na hiljade poziva i stranaka. Različiti tipovi ljudi i žena, od divnih i prijatnih glasova i očiju do onih zverskih i bezobraznih. Danima sam meditirala, čistila sebe i dizala vibraciju. Iskreno nije mi bilo lako, ali sam sa osmehom i ljubaznošću trošila svoju bateriju. Bilo je izazova te sam par puta nesmotreno odreagovala sa nižom vibracijom, ali ja sam odavno naučila kako se podiže u par minuta iz minusa u plus. Rekla sam sebi, bićeš provodnik, ne sakupljač tuđih energija. Sve prolazilo kroz mene, ja sam otpuštala. Zato svaki novi dan  započinjem punim kapacitetom.

Volite se ljudi!

Biće mi drago ako sam dotakla, a znam da jesam makar deseti procenat tih ljudi, verujte mi da sam srećna. Zato što se samo ljubav umožava kada je delimo. Ona nema rok, nema garanciju i nikome ne može da naškodi.

Volite se ljudi, ne budite ljuti i sebični, život je jedan divan bumerang.

Autor: Sanja Radojković Đurđević

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...