Viktorija Bekam spremila novu kolekciju za žene inspirisanu košarkašima i NBA ligom

SPREMNA DA OPET PRODRMA MODNI SVET Viktorija Bekam spremila novu kolekciju za žene inspirisanu košarkašima i NBA ligom

BIVŠA spajsica Viktorija Bekam ponovo je spremna da oduševi modni svet. Supruga slavnog fudbalera, u saradnji sa brendom Reebok, kreirala je kolekciju za žene inspirisanu košarkom i NBA ligom. A koliko su njeni komadi popularni govori podatak da se kolekcija uglavnom rasproda u prvih 24 sata. Tako je bilo i sa „drop 5“ iz 2020. A sve su najave da će i „šestica“ završiti u rukama onih najbržih, kako u svetu, tako i u Srbiji.

Reebok x Victoria Beckham Drop šest čine must have komadi kako za neku sportsku varijantu tako i za kafu sa drugaricama, ali i večernji izlazak.

Sofisticiranost, funkcionalnost, lakoća i prilagodljivost su ono što nove komade razlikuje od svega prethodnog.

„Na samom početku procesa dizajniranja uvek se fokusiram na jedan ključni komad za određeni sport. Prošle sezone sve se vrtelo oko haljine za tenis. Ove, inspiraciju pronalazim u košarci i NBA kulturi, koju sam upoznala kroz svoja putovanja po Americi. Tako da je akcenat ove kolekcije na košarkaškim pantalonama širokih nogavica. Vintidž garderoba je velika inspiracija svake moje kolekcije. Na primer, Reebok M65, jednu od mojih omiljenih jakni, isekli smo do struka i dodali joj široke džepove. Što je čini jedinstvenom i nosivom u svim prilikama, od jutra do mraka”, rekla je čuvena spajsica Viktorija Bekam.

Kolekcijom su istaknute ženstvene siluete i proporcije, koje dodatno naglašavaju struk zahvaljujući skraćenoj i širokoj formi. Materijali su unapređeni kako bi omogućili što bolju podršku i kretanje. VB krop dukserica je dizajnirana tako da pruži veću udobnost.

Paleta boja je bazirana na zemljanim tonovima gline i akvamarin zelene. Presečene jarko žutom, koja se nalazi u vezu kultnog VB džempera sa kapuljačom. Mat finiš unosi element suptilne sofisticiranosti u asortiman. Kontrast jednostavnosti modela pružaju veliki smeli logotipi.

Obuća prati kontrastnu estetiku kolekcije, VB Zig Kinetica je upečatljive neon žute boje. Dok su kultne minimalističke VB Club C crne i bele sa suptilnim koralnim sjajem i reljefnim detaljima logotipa.

Reebok x Victoria Beckham Drop šest kolekcija će biti dostupna od prve nedelje februara online na reebok.com/victoriabeckham i victoriabeckham.com.

Viktorija Bekam spremila novu kolekciju!

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...