Veliko interesovanje za VIKEND MAGIJE u CineStar bioskopima

Veliko interesovanje za VIKEND MAGIJE u CineStar bioskopima

Mnogobrojni ljubitelji fantastike okupili su se na pretpremijeri filma „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“

Prvi dan Vikenda magije izazvao je veliku pažnju publike. U subotu, 9. aprila u Cinestar 4DX bioskopu u Ada Mallu okupili su se mnogobrojni ljubitelji fantastike i magičnog sveta Dž.K.Rouling, uz influensere i ličnosti iz javnog života Beograda, koji su, uz uživanje u “magičnim aktivnostima” i “čarobnim” koktelima, pogledali pretpremijerno film „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ studija Warner Bros. Pictures, u distribuciji Blitz filma.

 

Najveće interesovanje izazvali su magični zadaci za rešavanje. U posebnoj prostoriji,  koje  je priredio MMR escape room. I posebni rekviziti za fotografisanje koji kao da su stigli direktno iz Hogvortsa: čarobni štapići, čarobnjačke kape, metle za letenje. I još mnogo toga što je priredio tim sajta za ljubitelje magije “Probušeni kotao” čiji su predstavnici uživo, kostimirani, oživeli neke od likova popularne franšize.

Na posebnom književno-filmskom panelu FANTASTIČNI FENOMEN DŽ. K. ROULING, u saradnji sa Čarobnom knjigom. Učesnici su se bavili fenomenom “Fantastične zveri “ i celokupne franšize, koja već decenijama zavređuje pažnju brojnih generacija. Panel je vodila novinarka Ivana Adamović. O temi su govorili Isidora Aćimov, sociološkinja. I Miljan Tanić, novinar i prevodilac. U saradnji sa Čarobnom knjigom omogućeni su i posebni vaučeri za najsrećnije za besplatnu knjigu „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“. Koja će biti objavljena tokom leta. Publika u bioskopu ovoga puta je dobila retku priliku da prvo pogleda film.

A knjiga po kojoj je film snimljen stićiće kasnije.

U Vikendu magije uživali su, između ostalih, Jadranka Janković, Ivana Ćirica, Dragan Jeličić, Mina Dea, Milica Denić, Venoma, Dragana Daničić, Nevena Azinović, Nađa Jokanović, Ana Dimitrijević (Preduzetnica na delu) i mnogi drugi.

U najnovijem delu franšize „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom.  – Film se može pogledati u 2D formatu i u premium 4DX formatu, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

Veliko interesovanje za VIKEND MAGIJE u CineStar bioskopima

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...