Veliko interesovanje za VIKEND MAGIJE u CineStar bioskopima

Veliko interesovanje za VIKEND MAGIJE u CineStar bioskopima

Mnogobrojni ljubitelji fantastike okupili su se na pretpremijeri filma „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“

Prvi dan Vikenda magije izazvao je veliku pažnju publike. U subotu, 9. aprila u Cinestar 4DX bioskopu u Ada Mallu okupili su se mnogobrojni ljubitelji fantastike i magičnog sveta Dž.K.Rouling, uz influensere i ličnosti iz javnog života Beograda, koji su, uz uživanje u “magičnim aktivnostima” i “čarobnim” koktelima, pogledali pretpremijerno film „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ studija Warner Bros. Pictures, u distribuciji Blitz filma.

 

Najveće interesovanje izazvali su magični zadaci za rešavanje. U posebnoj prostoriji,  koje  je priredio MMR escape room. I posebni rekviziti za fotografisanje koji kao da su stigli direktno iz Hogvortsa: čarobni štapići, čarobnjačke kape, metle za letenje. I još mnogo toga što je priredio tim sajta za ljubitelje magije “Probušeni kotao” čiji su predstavnici uživo, kostimirani, oživeli neke od likova popularne franšize.

Na posebnom književno-filmskom panelu FANTASTIČNI FENOMEN DŽ. K. ROULING, u saradnji sa Čarobnom knjigom. Učesnici su se bavili fenomenom “Fantastične zveri “ i celokupne franšize, koja već decenijama zavređuje pažnju brojnih generacija. Panel je vodila novinarka Ivana Adamović. O temi su govorili Isidora Aćimov, sociološkinja. I Miljan Tanić, novinar i prevodilac. U saradnji sa Čarobnom knjigom omogućeni su i posebni vaučeri za najsrećnije za besplatnu knjigu „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“. Koja će biti objavljena tokom leta. Publika u bioskopu ovoga puta je dobila retku priliku da prvo pogleda film.

A knjiga po kojoj je film snimljen stićiće kasnije.

U Vikendu magije uživali su, između ostalih, Jadranka Janković, Ivana Ćirica, Dragan Jeličić, Mina Dea, Milica Denić, Venoma, Dragana Daničić, Nevena Azinović, Nađa Jokanović, Ana Dimitrijević (Preduzetnica na delu) i mnogi drugi.

U najnovijem delu franšize „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom.  – Film se može pogledati u 2D formatu i u premium 4DX formatu, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.

Veliko interesovanje za VIKEND MAGIJE u CineStar bioskopima

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...