Veliki uspeh za Srbiju! Jelena Gavrilović ponovo među najboljima, u najnovijem Dizni videu Veliki uspeh za Srbiju! Jelena Gavrilović ponovo među najboljima, u najnovijem Dizni videu
Uoči dodele Oskara, za pesmu koja je nominovana za Oskara, glumica Jelena Gavrilović ponovo je uvrštena među najbolje glasove za lik Elze, ovoga puta... Veliki uspeh za Srbiju! Jelena Gavrilović ponovo među najboljima, u najnovijem Dizni videu

Uoči dodele Oskara, za pesmu koja je nominovana za Oskara, glumica Jelena Gavrilović ponovo je uvrštena među najbolje glasove za lik Elze, ovoga puta u drugom delu hit animiranog filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” (Frozen 2). Ovo predstavlja veliki uspeh za Srbiju i srpsku sinhronizaciju.

Dizni je uvrstio Jelenu u izbor najboljih glasova na više jezika i objavio zajednički spot na svom zvaničnom YouTube  kanalu. Spot se može pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=GgPmy8RnlCA&feature=youtu.be.

Animirani film “Zaleđeno kraljevstvo 2” je ovoga puta sinhronizovan na 47 jezika, a Jelena se našla po drugi put među najboljim sinhronizacijama. I prvi put, pre 6 godina, je takođe  uvrštena među najbolje glasove Elze globalno.

Ovaj film će zaključno sa subotom, 14. decembrom, u našoj zemlji pogledati 150.000. gledalac. Animirani film “Frozen 2” približava se milijardi dolara prihoda širom sveta i odgovara na pitanje zašto je  Elza rođena sa čarobnim moćima. Distributer za Srbiju je Taramunt Film.

Trejler se nalazi na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=O0NKDuIGV7I

Zvanični nalozi Jelene Gavrilović na društvenim mrežama:

Redakcija

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *