Večne varijacije: Lisca letnji printovi

Večne varijacije: Lisca letnji printovi

Prilikom izbora novog modela kupaćeg kostima gotovo da ne možemo izbeći različite uzorke. Jer leto je vreme kad želimo više boje i živosti. Stoga neka nas svaka nova kolekcija iznenađuje svežim, letnjim printovima. I neka nam ostavi dovoljno mogućnosti da izaberemo  najbolji model za sebe. Kako ga izbrati? Razmislite želite li pre svega privlačan, moderan uzorak ili je on namenjen i vizualnoj korekciji linije. Mogućnosti su različite!

Slikarsko platno

Za vas koji želite biti u trendu. Pored zapaženog printa, osvajaju i zanimljivi krojevi – neke možete nositi čak sa obe strane (druga strana je jednobojna) i tako jednim Lisca kupaćim kostimom dobiti više unikatnih kombinacija. Apstraktno, ženstveno i moderno.

Savremeni mornari

Letnja konstanta, koju ne možemo izbeći, svakako jesu mornarski motivi. A možete izabrati modnu varijantu koja se zanimljivom igrom pruga i nekim detaljima pobrine za vizualno preoblikovanje linije. Uz to, naravno, ne zaboravite na letnje Lisca haljine za plažu ili večernju šetnju.

Bezvremeno i korektivno

 Trend nizanja dopunjujućih ili kontrastnih obojenih ploča ostaje večan bez obzira na sezonu i generacije. Tražite li modele koji osiguravaju potporu i kod većih veličina, sigurno će vas osvojiti ova sveža, a minimalistička varijanta. I zato što su pruge na Lisca modelima postavljene tako da vizualno preoblikuju liiju. Na primer, suze struk ili pogled preusmere sa bokova na grudi.

Tropske obline

 Ukoliko nemamo »idealnu« liniju, čitaj veličinu 38, najčešće biramo nevidljive i klasične kupaće. I obline možemo »upakovati« u zanimljive i nestandardne kreacije i tako naglasiti ženstvenost, a pritom ostati elegantne. Pokušajte sa svežim, apstraktnim Lisca tropskim uzorcima i modernim, nešto smelijim krojevima, koji još uvek osiguravaju udobnost i idealnu potporu za vašu veličinu.

Večne varijacije: Lisca letnji printovi

liscalingerie

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....