Vaša realnost je posledica vaših misaonih obrazaca – Dragana Mutić Vaša realnost je posledica vaših misaonih obrazaca – Dragana Mutić
Vaša realnost je posledica vaših misaonih obrazaca. Skloni smo da se fokusiramo na nedostatak novca, ljubavi, samopouzdanja, samopoštovanja… Skloni smo da analiziramo svoje “greške”... Vaša realnost je posledica vaših misaonih obrazaca – Dragana Mutić

Vaša realnost je posledica vaših misaonih obrazaca. Skloni smo da se fokusiramo na nedostatak novca, ljubavi, samopouzdanja, samopoštovanja… Skloni smo da analiziramo svoje “greške” i neželjene situacije.

Ako nam neko uputi sugestiju u vidu kritike analiziramo istu danima dok na komplimente i pohvale demonstriramo skromnost. Problem se nikad ne može rešiti sa destinacije gde je i nastao. Vibracija problema i fokus na sami problem samo ga čine još temeljnijim i jačim, a učili su nas da je neodgovornost zanemarivanje problema. Iz mog ugla percepcije analiziranje problema je najveća moguća verzija neodgovornosti . Dok analizirate svoj doživljaj problema jer zapravo je vaš doživljaj određene situacije ono što jeste problem vi ga zapravo jačate (Gde vam je fokus to raste.)

Ukoliko primetite problem i osvestite da je to samo vaš doživljaj određene životne okolnosti, zapitate se: “Šta ja sad mogu da uradim”? U najkraćem mogućem roku smejaćete se svom problemu. Da li vodite svoju realnost ili dopuštate da ona vas vodi? Pitanje: Šta ja sad mogu da uradim? je misaona struktura koja vas čini vođom sopstvenog života! Analizirajte ono što želite da vam se dogodi.  Preuzimanje dgovornosti je najuzvišeniji čin ljubavi prema sebi.

Autor: Dragana Mutić

Ig profil: https://www.instagram.com/dragana_izaberi_sebe/

Fb profil: https://www.facebook.com/dragana.dane.1

Fb stranica: https://www.facebook.com/Autenticno/

YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCcWBKRc7yN2D5PqSgnEvbtw

mejl: dobrodosliusvetcuda@gmail.com

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *