VANTELESNA OPLODNJA I/ILI REIKI

Da li Reiki može pomoći da se zatrduni i da li Reiki može pomoći u vezi bilo čega, niko ko profesionalno i odgovorno radi svoj posao to ne sme tvrditi i davati obećanja. Ovde nije poenta da se samo sanira određena posledica već da se regeneriše duhovno telo, a samim tim se isceljuje i fizičko. Šta predstavlja duhovno telo? To je jedno energetsko informaciono polje – skup misli i emocija svesnih i nesvesnih od kada smo začeti do dana današnjeg, ali i malo dalje i šire od toga. Uticati mogu i naši preci, naši rođaci i uopšte okolina. Sve što je ikad podsvest primila u sebe, a i svest  je to naše duhovno telo i važno je da je usklađeno sa višim duhovnim tj. duševnim zakonima i principima funkcionisanja. Kada je to tako, onda je naš materijalni svet uređen po Božijoj volji, a to opet zavisi od toga koliko je čovek spreman da se menja.

Ako neko ide na vantelesnu oplodnju Reiki može da potpomogne da procedura uspe, ali je suština da se nešto promeni ili prihvati, jer svedoci smo da ni vantelesna nije stopostotno uspešna iako su oboje fizički dobrog zdravlja. Zbog čega neko ko je fizički zdrav prema rezultatima zvanične medicine trenutno ne može da zatrudni je potpuno individualno, a da li će se to promeniti kroz primenu Reikija opet je individualno. U mojoj Reiki praksi je bilo slučajeva da dama zatrudni nakon primene Reikija da li na njoj ili na njenom suprugu. Osvesti se određena blokada koja može biti u vidu nekog straha ili nekog možda dubljeg razloga, dodatno se energetski pročiste reproduktivni organi i beba može da započne svoje putovanje. Takođe, jedna draga dama koja me je pre godinu i po dana kontaktirala iz Crne Gore mi želevši kod mene inicijaciju u II Reiki stepen me je informisala da su joj dokori prethodno rekli da ne može da zatrudni sa trećim detetom. Primenjivala je Reiki na sebi redovno i zatrudnela. Kada je mene pozvala već je bila trudna tako da smo inicijaciju odložile do posle porođaja.

Moguće je da je majka žene koja pokušava da ostane u drugom stanju nekad bila protiv dece, ili je abortirala ili… pa se to na energetskom nivou prenelo na dete. Moguće je da je i sama dama koja pokušava da zatrudni imala slične stavove ili izjave. Izjave poput, kad porastem biću samohrana majka, ili ja neću imati decu ili “ja sam završila sa decom.” Baš sam radila sa jednom damom koja nije imala decu. Kroz razgovor ona mi je onako u jednom trenutku pričala o porođaju njene sestre bliznakinje i kako je ona sa njom prošla sve te bolove i nakon sestrinog porođaja izjavila je upravo tu rečenicu. I to iako ne deluje nekad da je realno, ali ona je dala izjavu, dala je konstataciju, činjenično stanje i da bi se u materijalnom svetu to promenilo, tj na fizičkom platnu, za početak je nužno da “povuče” to izrečeno. Sve te izjave se računaju jer tako čovek sam sebe negativno programira i potrebno je osvestiti ih. Sumnja u samu sebe, bilo svesna bilo podsvesna, da će biti dobra majka takođe može uticati na nemogućnost začeća. Opet jedna druga mlađa dama sa kojom sam radila se javila najviše zbog iste situacije. Vole se, dve godine pokušavaju da začnu dete, oboje zdravi ali se bebironac nije dešavao. Opet uz Reiki i razgovor smo došle do toga da se ona stidi bolnice i svih onih lekara koji bi trebali prisustvovati porođaju. Neko se boji bola koji ide uz sam porođaj, neko je osvestio da se boji da izgubi život dok drugi donosi na svet i tako dalje. Zaista uzroci mogu biti različiti. Nekad ti strahovi i nesvesni negativi programi ne moraju biti njeni, već muževljevi, ili da dolaze sa njegove strane ali ih je ona nesvesno pokupila na energetskom nivou.

Negativnost može doći odasvud i uticati na pojedinca, zalepiti se na biopolje, ako je pojedinac u niskoj energiji i vibraciji. Zato jeste važno podizati svoju vibraciju i u tome je Reiki čist blagoslov, naravno dok se usput osvešćuje i čisti potrebno. Molitva i meditacija takođe su dobrodošle, i mogu se primenjivati uz Reiki takođe, jer kao što već znate Reiki je životna energija – energetski tretman, a ne vera ili religija. Uz praktikovanje Reikija svako je slobodan da unese svoju veru ili religiju, pozitivne muzičke vibracije, što više prirode, vežbe za fizičko telo i ispravnu ishranu naravno. Suština je svakako da se okrećemo ljubavi i da čistimo um i srce što je više moguće, svakodnevno da radimo na sebi, da ostvarujemo sebe kao što boljeg čoveka, a sve ostale plodove ovog materijalnog sveta ubiraćemo po Božijoj volji.

Mir i radost svima.

S ljubavlju,

Autor: Sanja Dejanović

www.reikiskolica.org

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...