USNE BOJE VINA USNE BOJE VINA
Statement lips ili power lips zaštitni su znak dama koje vole da budu u centru pažnje ili za one koje uglavnom ne vole da pristaju... USNE BOJE VINA

Statement lips ili power lips zaštitni su znak dama koje vole da budu u centru pažnje ili za one koje uglavnom ne vole da pristaju na kompromise.

Sezonu koja je pred nama, obeležiće tamne usne. Raspon boja ide od bordo preko boje rubina pa sve do purpurno crvene.

 

Za ove usne nema nekih normi ili starosnih granica. Glavni preduslov za njih je da budu savršeno negovane da bi bile savršeno moćne i lepe.

Nega ovakvog look-a postiže se pre svega dobrom hidratacijom usana. Možete čak i u kućnim uslovima napraviti neki piling za sebe.

Priprema: Pomešajte krupni šećer (ne onaj sitni, u prahu) sa vazelinom i tu smesu pažljivo utrljajte u usne, da se ne bi povredile.

 

Dobar rezultat postiže se i kada se usne uokvire korektorom. On se nanosi četkicom oko ivice usana i potrebno je da se dobro utapka u usne i to pokretima ka spoljašnjosti usana. Ovo će da proizvede efekat svetlijih mesta, koji nakon nanošenja boje na usne, dolaze do izražaja. Vaše usne, ali i kompletan outfit, biće veoma efektne nakon ove tehnike. Probajte pa nam javite vaše utiske.

Autor: Ivana Živanić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *