Upoznajte Kristinu Tričković

Želite da u posebnim prilikama izgledate lepo i da vam šminka bude perfektna, obratite pažnju na ovaj tekst, gde vam predstavljamo divnu make up umetnicu Kristinu Tričković i njen rad na studiotina.

Kristina je profesionalni šminker i na svoju karijeru je stavila veliki pečat kada je završila kurs šminkanja kod najpoznatijeg šminkera Dragana Vurdelje, za kog ima samo reči hvale i ističe  da je to za nju bilo jedno predivno iskustvo koje joj je pomoglo da ostvari svoju želju, sebe i svoj cilj i koje joj je pomoglo da svoj talenat pretoči u lični pečat.

kristina tričković

Svoju inspiraciju pronalazi u svemu što je unikatno i kako sama ističe voli da je svaki njen rad maksimalno kreativan, originalan i bajkovit. Kaže da beauty make up za nju predstavlja način na koji može svoju emociju da pretoči u lepotu.

Ima svoju viziju koju prati, a to je fantasy make up. Kroz ovakav vid šminkanja Kristina želi da prikaže svoju ideju i maštu. Ono što izdvaja fantasy make up od beauty make up-a  je bezgranična sloboda koju fantasy make up pruža umetniku.

kristina tričković

Kao neko ko izuzetno voli modu, Kristina je ostvarila divnu saradnju i na tom polju, sa domaćim brendom Alexia. Ta saradnja joj je donela jedno predivno iskustvo iz kog se izrodilo prijateljstvo i otvorila joj je vrata u svet mode. Najveća Kristinina želja je da stvara i postavlja standarde što se tiče tematskog make up-a.

U svojoj ponudi osim beauty i fantasy make up-a Kristina ima i kurs pod nazivom „Našminkaj se sama“. To je kurs dnevne šminke, koja uz jače tonove može da bude i večernja šminka. Namenjen je svim damama koje žele da nauče kako da uz profesionalnu tehniku šminkanja svakog dana blistaju.

kristina tričković

Ono što je sigurno jeste to da Kristina ima velike snove i planove, koje polako ostvaruje, a mi joj od srca želimo da ispuni svaki san i da ona zablista na današnji dan.

Vas pozivamo da posetite njen ig profil i upoznate se sa njenim radom studiotina.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje – satovi i slušalice od sada drastično povoljniji

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje –...

Odrastanje osobe sa invaliditetom u maloj sredini

Odrastanje osobe sa invaliditetom u maloj sredini. Život u...